Paulinho sendte Brasil til finale

Brasil var favoritter mot Uruguay i kontinentcupens semifinale onsdag. Likevel ble ikke kampen avgjort til gultrøyenes fordel før helt på tampen, da Paulinho scoret.

David Luiz gjorde en håpløs inngripen og Uruguay ble korrekt tilkjent et straffespark allerede før kvarteret var spilt på Estádio Mineirão i Belo Horizonte. Da så det umiddelbart mørkt ut for Brasil. Men straffen satte Diego Forlán til høyre for seg selv, hvor Julio Cesar var på plass og reddet.

Etter straffemissen svingte kampen fram og tilbake, før Fred i det 41. spilleminutt utnyttet en retur fra Fernando Muslera og sendte hjemmelaget i føringen. Over i annen omgang kom utligningen rimelig kjapt. Thiago Silva spilte ballen rett til Edinson Cavani, som med gode avslutningsferdigheter satte ballen i nota.

Kampen ble jevnspilt utover i annen omgang, men minutter før slutt sørget 24 år gamle Paulinho for jubel blant de fremmøtte hjemmesupporterne på tribunen. En Brasil-dødball ble slått på hodet til Corinthians-spilleren, som uten problemer headet forbi en dårlig plassert Muslera i Uruguay-buret.

Uruguay, med spisstrioen Cavani, Luis Suárez og Forlan på banen, klarte ikke å slå tilbake. Dermed er Brasil klare for finale på hjemmebane, hvor enten Italia eller Spania venter. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2