MISTENKT FOR DRAP: New England Patriots tight end Aaron Hernandez ble hentet av politiet onsdag. (Foto: AP Photos/Espn, © PK**NY**)
MISTENKT FOR DRAP: New England Patriots tight end Aaron Hernandez ble hentet av politiet onsdag. (Foto: AP Photos/Espn, © PK**NY**)

Drapsmistenkt NFL-stjerne siktet for drap

Aaron Hernandez også frigitt av New England Patriots.

New England Patriots-spiller Aaron Hernandez ble onsdag hentet av politiet i sitt hjem i North Attleboro i Massachusetts og lagt i håndjern. Det skriver NFL.com.

Siktet for drap
Han har vært under etterforskning den siste uken etter at den 27 år gamle Odin Lloyd ble funnet død i nærheten av Hernandez' hjem mandag forrige uke.

Onsdag kveld ble det kjent at Hernandez er siktet for drapet av Lloyd. Hernandez er til sammen siktet for seks punkter, fem av dem er våpen-relaterte.

23-åringen sa seg ikke skyldig i påstandene.

Ifølge dommeren skal Lloyd ha blitt skutt flere ganger. Dommeren sa også at mellom seks og åtte timer mangler fra Hernandez' overvåkningssystem etter mordet. Lloyd og Hernandez skal ha utvekslet en rekke SMS-er som tydet på at de to skulle møtes. Det skriver NBC Sports.

Bakgrunn: NFL-stjerne kan bli arrestert for drap

Frigitt av Patriots
ProFootballTalk meldte via Fox 25 forrige uke at Hernandez, Lloyd og to andre personer kjørte i samme bil, men kun Hernandez og de to andre personene returnerte hjem senere på kvelden.

Etter at liket av Lloyd ble funnet, har obduksjonen slått fast at Lloyd ble skutt.

Drapsofferet var kjæresten til søsteren til Hernandez' kjæreste.

Les også: NFL-Håvard skrytes opp i skyene av rivalen
Les også: NFL-spiller ble arrestert to (!) ganger på 15 timer

Onsdag, kun halvannen time etter at Hernandez ble arrestert av politiet, kom Patroits med en pressemelding der det står at Hernandez er frigitt fra klubben.

– En ung mann ble drept forrige uke og vi vil vise vår utstrakte sympati til familie og venner som sørger over tapet. Ord kan ikke forklare skuffelsen vi føler etter at vi vet at en av våre spillere ble arrestert som et følge av etterforskningen. Vi innser at politiet driver med etterforskning i saken. Vi støtter deres innsats og respekterer prosessen, står det i pressemeldingen.

Artikkelen fortsetter under bildet!

Drapsmistenkte Aaron Hernandez ble hentet av politiet onsdag.
  (Foto: AP Photos/ESPN/Ap)
Drapsmistenkte Aaron Hernandez ble hentet av politiet onsdag. (Foto: AP Photos/ESPN/Ap)

Ble skutt i øyet
I etterkant av den ferske drapssaken, har det også kommet frem andre beskyldninger mot New England Patriots-stjernen.

13. juni ble Hernandez saksøkt av sin egen venn Alexander Bradley. Hernandez ble beskyldt for å ha skutt ham i øyet.

Søksmålet ble trukket tilbake mandag 17. juni, samme dag som Lloyd ble funnet drept, skriver Sports Illustrated.

Falt til fjerde runde
Selv om Aaron Hernandez ble ansett som et stort tight end-talent på college, var det mange lag som nølte med å velge ham i NFL-draften i 2010.

Lenge før New England Patriots valgte Hernandez som nummer 113 i draftens fjerde runde, kom det frem at han hadde hatt flere problemet relatert til marijuana mens han spilte for Florida Gators på college.

Hernandez har vært en suksess for New England Patriots. Til tross for skadeplager, har han hatt 175 pasningsmottak for 1 956 yards og 18 touchdowns, og har opprettet et godt samarbeid med quarterback Tom Brady siden 2010.