KLAR FOR LIVERPOOL: Simon Mignolet (Foto: Liverpool)
KLAR FOR LIVERPOOL: Simon Mignolet (Foto: Liverpool)

Mignolet klar for Liverpool

Den belgiske keeperen har signert for rødtrøyene.

Liverpool har sikret seg en ny keeper. Klubben bekrefter på sine hjemmesider tirsdag kveld at den 25 år gamle belgiske sisteskansen Simon Mignolet har signert for rødtrøyene.

Mignolet kommer fra Sunderland og har signert en langtidskontrakt med Merseyside-klubben.

– Jeg er glad for at vi har vært i stand til å signere en av de beste målvaktene i Premier League. Simon vil komme til en klubb som gir ham muligheten til å vise og forbedre hans store talent, sier Liverpool-manager Brendan Rodgers.

Mignolet blir dermed den fjerde spilleren Liverpool signerer i det pågående overgangsvinduet. Iago Aspas (Celta Vigo), Kolo Touré (Manchester City) og Luis Alberto (Sevilla) har alle signert for Liverpool i sommer.

– Det er en stor klubb og når en kommer her er det en stor greie. Jeg er veldig fornøyd med å være her og jeg ser frem til å komme i gang, sier Mignolet.

Belgieren er nok tiltenkt rollen som førstekeeper i klubben, selv om Pepe Reina har hatt fast grep om den plassen de siste årene.

– Konkurranse kan være en god ting. Pepe er en erfaren målvakgt som har vist mye over de siste årene. Jeg ser frem til å jobbe med ham, det samme gjelder Brad (Jones journ.anm) og keepertreneren, sier Mignolet.