Demidov på klubbjakt

Vadim Demidovs utlån til Celta ble ingen suksess. Landslagsstopperen søker ny klubb i sommer.

– Jeg har lyst til å bli værende i utlandet, men det må komme et tilbud som passer meg. Jeg kan ikke gamble lenger, sier Demidov til Nettavisen.

Demidov ble leid ut fra tyske Eintracht Frankfurt til Celta sist sesong. Den spanske klubben har opsjon på kjøp, men nordmannen ønsker ikke å bli værende.

– Det er uaktuelt å bli værende i Celta Vigo. Jeg hadde et godt forhold til treneren som hentet meg, men da han fikk sparken, ble det verre. Jeg spilte noen kamper under den nye treneren, men så var jeg ute med skade i én kamp, og etter det var jeg stort sett ute av troppen. Det virket som han ventet på første anledning til å sette meg ut av laget, sier Demidov.

Han er fortsatt under kontrakt med Eintracht Frankfurt, men heller ikke en retur til Tyskland er særlig aktuelt.

– Kontrakten min med Eintracht Frankfurt varer i utgangspunktet i to år til, men i praksis vil den nok gå ut etter neste sesong. Jeg må nemlig spille et visst antall kamper for at kontrakten skal være gjeldende utover kommende sesong. Frankfurt er innforstått med at jeg ønsker meg bort, og det ser ut som om vi finner en løsning, forteller landslagsspilleren. (©NTB)