NÆRMER SEG CHELSEA: Chelsea virker å være favoritt til å sikre seg Edinson Cavani. (Foto: Riccardo De Luca/Ap)
NÆRMER SEG CHELSEA: Chelsea virker å være favoritt til å sikre seg Edinson Cavani. (Foto: Riccardo De Luca/Ap)

Sjekk tirsdagens fotballrykter: – Manchester United vil ha Cavani

Og Barcelona kaster seg inn i kampen om Wayne Rooney. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten fortsetter å levere overgangsrykter gjennom sommeren.

Silly Season er for mange høydepunktet i fotballåret. Dette er tiden hvor favorittlaget ditt blir koblet til verdensstjerner, uavhengig om det har rot i virkeligheten eller ikke.

Manchester United har kastet seg in i kampen om Edinson Cavani. Ifølge Daily Mirror så ønsker manager David Moyes å spille med to spisser, og ser på Cavani som perfekt som makker for Robin van Persie. Skotten skal ha fått beskjed om at han får støtte fra Glazers-familien til å betale det som må til for å få uruguayaneren til Old Trafford.

Men det spørs om ikke de er kommet for sent på banen. For mens Moyes fortsatt knyttet skolissene i garderoben, skal Chelsea ha sikret seg toppscoreren i Serie A. Daily Mail skriver at den napolitanske radiostasjonen Radio Marte meldte mandag kveld at Chelsea og Napoli er enig om en overgangssum på rundt 440 millioner kroner. Cavani skal også være enig med Chelsea om sin personlige kontrakt.

Les også: Dette er Rosenborgs ønskeliste
Les også: Fant nøkkelen til Sandefjord-låsen

En av årsakene til Manchester Uniteds interesse for Cavani skal være at Wayne Rooney kommer nærmere og nærmere utgangen på Old Trafford. Og nå kaster også Barcelona seg inn i kampen om den engelske landslagsspissen. En kilde på Camp Nou forteller til The Sun at Barcelona ser på Rooney som den perfekte spiss i deres system, og vil prøve å kjøpe ham dersom han blir tilgjengelig på overgangsmarkedet.

Artikkelen fortsetter under bildet.

UNITED-FARVEL? Har Wayne Rooney klappet til Manchester United-fansen for siste gang? (Foto: Dave Thompson/Pa Photos)
UNITED-FARVEL? Har Wayne Rooney klappet til Manchester United-fansen for siste gang? (Foto: Dave Thompson/Pa Photos)

Tidligere Arsenal-kaptein Tony Adams stjal overskriftene i England da han hevdet at Rooney ikke ville takle storbylivet i London hvis han gikk til Arsenal eller Chelsea. Nå er Adams i forhandlinger med Antalyaspor om å bli klubbens nye trener, skriver Daily Mail. Den tyrkiske badebyen har også et yrende natteliv, så det spørs om Adams tør prøve på å hente Rooney dersom han får jobben.

Les også: Thorsnes om det pikante twitter-bildet: – Mamma var mindre fornøyd til å begynne med
Les også: Elverum-spiller slaktet dommer på Twitter: – Skandaløs dømming

Arsenal skal være i ferd med å sikre seg Gonzalo Higuain. The Gunners skal være enig med både Real Madrid og Higuain selv. Det eneste som gjenstår er at Carlo Ancelotti blir ansatt som Real Madrid-trener og setter sitt stempel på overgangen. På Emirates kan argentineren bli lagkamerat med Marouane Fellaini. Belgieren vil til Arsenal og Arsenal vil ha ham. Problemet er bare at Arsene Wenger synes prisen i øyeblikket blir for høy til å betale. Ifølge Daily Mail vil Everton ha 195 millioner kroner for ham. I tillegg ser Fellaini for seg en ukelønn på nærmere 900 000 kroner. Wenger er ikke overraskende usikker på om midtbanespilleren er verdt så mye.

Artikkelen fortsetter under bildet.

HÅRREISENDE KRAV: Marouane Fellaini vil ha godt betalt dersom han går til Arsenal. (Foto: Lynne Cameron/Pa Photos)
HÅRREISENDE KRAV: Marouane Fellaini vil ha godt betalt dersom han går til Arsenal. (Foto: Lynne Cameron/Pa Photos)

Johan Djourou har skapt mye frustrasjon blant Arsenal-supportere. Det var mye glede da sveitseren dro på lån til Hannover 96 i januar. Og gleden blir nok ikke mindre dersom Hamburger Sportverein gjør alvor av planene om å kjøpe forsvarsspilleren. Og dersom Arsenal skulle være interessert i å selge, så vil gjerne Hannover 96 ha et ord med i laget, skriver Bild.

At Arsene Wenger har oversikt over nivået på franske tenåringer kommer nok ikke som noen overraskelse for noen. Nå skal Arsenal ha lagt et bud på 22 millioner kroner for Le Havres 18 år gamle venstreback Benjamin Mendy. Men Ligue 2-klubben vil ha det dobbelte, skriver Daily Mail. Også Juventus, Sunderland, Cardiff og Lyon skal være interessert i Mendy.

Les også: Sjekk denne frekke straffevarianten
Les også: Stabæk-keeper hardt ut mot Tønnes Twitter-melding: – Helt på trynet og usmakelig

Fotballspillere fra andre land har ofte et noe forvridd bilde av engelsk fotball. Paulinho sier ifølge The Sun at han gleder seg til å dra til Tottenham, som han sier har rykte på seg å være en av de største klubbene i engelsk fotball. Den brasilianske landslagsspilleren hevdet søndag at han ikke ville ta noen avgjørelse om fremtiden sin før etter prøve-VM. Men mandag kveld bekreftet han langt på vei at han havner på White Hart Lane til høsten. Og med Paulinho på laget kan kanskje Spurs ta skrittet opp blant de beste i Premier League?

Artikkelen fortsetter under bildet.

NÆR TOTTENHAM: Tottenham ser ut til å ha sikret seg brasilianske Paulinho. (Foto: CHRISTOPHE SIMON/Afp)
NÆR TOTTENHAM: Tottenham ser ut til å ha sikret seg brasilianske Paulinho. (Foto: CHRISTOPHE SIMON/Afp)

En annen som ikke helt har oversikten over styrkeforholdet i engelsk fotball er Swanseas nykommer José Cañas. Den tidligere Real Betis-spilleren sier til Daily Mail at Swansea og Wigan er de mest populære Premier League-klubbene i Spania. Derfor var det ingen tvil om hvor han ville da Swansea viste interesse. Selv om han kunne tjent mer penger i andre klubber som ville ha ham.

Liverpool Echo skriver at Simon Mignolet trolig blir klar for Liverpool i løpet av dagen. Brendan Rodgers bruker mye penger på den belgiske skuddstopperen, og kommer trolig til å satse på ham som førstevalg den kommende sesongen.

Alvaro Vazquez havnet i skyggen av Isco, Thiago Alcantara og Alvaro Morata da Spania vant U21-EM. Men Getafe-spissen ble lagt merke til. Ifølge AS vil Sampdoria nå hente ham til Italia i sommer.

Les også: Myggen skal lede Norge til Brasil: – Man får ingen gratis sjefsrolle her
Les også: Guardiola: – En velsignelse å være i Bayern

Porto har en egen evne til å finne talenter og finslipe dem før de selger dem videre med stor fortjeneste. De har i alle år hatt god oversikt over det brasilianske markedet. De siste årene har de rotet opp den ene etter den andre i Colombia. Radamel Falcao, Fredy Guarin, James Rodriguez og Jackson Martinez er alle colombianere med suksess i Porto. Nå kan de være på vei inn i en algerisk periode. Trioen Ramy Bensebaini, Abdou Nef og Abdellah Daouadji har trent med de portugisiske mesterne, og nå vil Porto hente dem fra Paradou, skriver O Jogo.

Artikkelen fortsetter under bildet.

COLOMBIANSK ÆRA: James Rodriguez, Radamel Falcao og Fredy Guarin har alle vært en suksess i Porto. (Foto: Paulo Duarte/Ap)
COLOMBIANSK ÆRA: James Rodriguez, Radamel Falcao og Fredy Guarin har alle vært en suksess i Porto. (Foto: Paulo Duarte/Ap)

Dersom det sitter noen nostalgiske fotballedere der ute, så er nå David Trezeguet ledig på markedet. 35-åringen oppfylte drømmen sin om å spille for River Plate da han vendte tilbake til Buenos Aires, hvor han vokste opp. Men nå skal han ikke lenger være i trener Ramon Diaz' planer. Da klubben offentliggjorde 25-mannstroppen for neste sesong var ikke Trezeguets navn på listen, melder Reuters.

Les også: Eikrem klar for Heerenveen
Les også: Fikk sparken på direktesendt tv

Det har vært stille og rolig rundt Monaco en stund. Men nå skal platinakortet til Dimitrij Rybolovlev varmes opp igjen. Ifølge Mercato365 skal nå Laurent Koscielny være på klubbens ønskeliste. Men sjansene for å få Arsenal-stopperen er ikke store. Han har selv uttalt at han ikke vil forlate Arsenal, og klubben har ingen planer om å selge. Både Bayern München og Barcelona har også vist interesse for franskmannen.

Også Paris Saint-Germain har planer om å forsterke laget. Og hvorfor ikke gjøre som de store i England? Hente en belgier? Mercato365 skriver at PSG ønsker å hente Axel Witsel fra russiske Zenit St. Petersburg.

BELGIA = SUKSESS: Belgiske spillere er hete i Europa for tiden. Axel Witsel er nå ønsket av Paris Saint-Germain. (Foto: JOHN THYS/Afp)
BELGIA = SUKSESS: Belgiske spillere er hete i Europa for tiden. Axel Witsel er nå ønsket av Paris Saint-Germain. (Foto: JOHN THYS/Afp)