Eikrem blir Heerenveen-proff

Magnus Wolff Eikrem undertegnet mandag kontrakten som gjør ham til Heerenveen-spiller de neste fire årene.

Midtbanespilleren forlater dermed Molde etter å ha vært en viktig brikke i de to gullsesongene 2011 og 2012. Han dro søndag til Heerenveen for å se på forholdene i klubben, og mandag ble partene enige. Det bekrefter både nederlenderne og Molde på sine nettsider.

– Magnus er en veldig talentfull og allsidig midtbanespiller med god pasnings- og skuddteknikk. Han var en av de store profilene for Norge i U21-EM i Israel. Vi har fulgt Magnus en stund, og det var også seriøs interesse fra Bundesliga for ham. Derfor er vi veldig stolte over at han valgte oss, uttaler teknisk direktør Johan Hansma i Heerenveen til klubbens nettsted.

Eikrem har vært god for U21-landslaget og debuterte for A-landslaget i januar i fjor.

22-åringen gikk gradene på ungdomslagene i Manchester United mellom 2007 og 2010, men fulgte med Ole Gunnar Solskjær da han ble Molde-manager fra 2011-sesongen.

– Etter to og en halv sesong hjemme i Molde, var tiden inne for Magnus å ta neste steg i karrieren. Han har hatt en utelukkende positiv innflytelse på Molde FK både på og utenfor banen, og han har utviklet seg til å bli en av landets klart beste midtbanespillere, sier Solskjær til Moldes nettsted. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2