I NYE FARGER: Bauke Mollema, Robert Gesink og Lars Boom viser frem den nye Belkin trøya som skal bæres av lagets ryttere i Tour de France. (Foto: Team Belkin)
I NYE FARGER: Bauke Mollema, Robert Gesink og Lars Boom viser frem den nye Belkin trøya som skal bæres av lagets ryttere i Tour de France. (Foto: Team Belkin)

Her er trøyen Nordhaug skal sykle med i Tour de France

Belkin ble presentert som lagets hovedsponsor mandag.

Det amerikanske teknologifirmaet Belkin har signert en kontrakt som strekker seg to og et halvt år frem i tid. Dermed er fremtiden til Lars Petter Nordhaug og co. sikret.

Laget vil begynne å konkurrere under navnet og logoen Belkin Pro Cycling Team allerede i Tour de France kommende lørdag.

– Vi har lagt en veldig hektisk periode bak oss, men i Belkin har vi funnet en kolossal sponsor. Fra første stund vi opprettet kontakt, så har samtalene gått veldig bra. Vi har samme verdier: vi vil vinne som et lag, men legger stor viktighet til måten vi vinner på. Jeg vil også takke Rabobank, de sørget for kontinuitet og ga oss muligheten til å finne en ny sponsor. Nå er vi virkelig i gang, sier team-sjef Richard Pluge i en pressemelding.

Laget gikk gjennom en tøff omstilling da Rabobank takket for seg som hovedsponsor i oktober 2012 som følger av en rekke negative dopingoppslag i media.

Det ble klart at laget ville kjøre under «white label» frem til en ny hovedsponsor kom på plass, og nå har altså ting ordnet seg. Belkin skal ha kommet på banen underveis i årets Giro d'Italia.

Nå står Tour de France for tur, med Bauke Mollema som kaptein for Belkin.

– Jeg er veldig glad for at vi kan fortsette å vokse og bli enda mer suksessfulle, sier Mollema.