Semb med ny dimensjon i spillet

Fredrik Semb Berge imponerte under U21-EM i Israel. Mot Hønefoss søndag var Odd-stopperen avgjørende i begge ender av banen.

Defensivt har Semb ruvet lenge. Nå handler alt om å utvikle den offensive delen av spillet. Skien-gutten var arkitekten bak utligningen til 1-1. Med voldsomme klyv stormet stopperen fremover langs høyrekanten, la ballen inn i Hønefoss-boksen hvor Adam Güven ble felt og fikk straffespark.

– Moro å bidra litt offensivt. Jeg fikk ballen og så at motspilleren var litt på hæla. Det var store rom, og jeg valgte å gå. Jeg så flere Odd-spillere inne i boksen, forsøkte å slå hardt inn og det fungerte, sier Semb til NTB.

– En ny dimensjon i ditt spill?

– Det er nok noe som har manglet i spillet mitt. Jeg har lenge vært god defensivt. Hver dag jobber jeg med å utvikle det offensive. Jeg føler jeg er på gang, men det kan bli enda bedre. Jeg er en moderne stopper og må bidra offensivt også, sier Odds nummer tre.

Sju minutter etter Herolind Shalas utligning på straffespark avverget Semb på strek etter at Alexander Groven testet skuddfoten fra seks meter. På mirakuløst vis hindret Semb mål. (©NTB)