Andresen med comeback på nest øverste nivå

Stabæk tok en viktig 2-1-seier hjemme mot Strømmen, og «De blaa» har fortsatt håp om et raskest mulig comeback blant eliten.

Det til tross for at Bodø/Glimt synes å ha stukket litt ifra resten i 1. divisjon, mens Sandefjord med seier mandag hjemme mot Hødd kan komme à jour. Kampen om de fire kvalifiseringsplassene er for øyeblikket hele sju lag med i. Det skiller bare tre poeng mellom Ranheim på tredje og Stabæk på niende.

Martin Andresen gjorde comeback i Stabæk-drakten da han kom inn og spilte de siste 20 minuttene for målscorer Luc Kassi.

Stabæk avgjorde kampen med to mål ved Bjarte Haugsdal og Kassi før 25 minutter var gått. Mustapha Achirfi reduserte for gjestene og gjorde det spennende mot slutten.

Ranheim har vist nærmest motsatt formutvikling, og trønderne gikk på sitt tredje strake serietap med 0-1 borte mot Kristiansund. Laget røk også ut av cupen onsdag med et stortap for Molde.

For Kristiansund ble Andreas Rødsand den store helten. Laget fra Nordmøre er også inne blant lagene på kvalifiseringsplass med sine 23 poeng. (©NTB)