BYTTEHANDEL?: Wayne Rooney kan gå til Real Madrid og Cristiano Ronaldo til Manchester United om sistnevnte klubb får det som de vil. (Foto: Adam Davy/Pa Photos)
BYTTEHANDEL?: Wayne Rooney kan gå til Real Madrid og Cristiano Ronaldo til Manchester United om sistnevnte klubb får det som de vil. (Foto: Adam Davy/Pa Photos)

Sjekk søndagens fotballrykter: – Vil bytte Rooney med Ronaldo

... og Edinson Cavani blir for dyr(!) for Manchester City. Se hvem de vil hente istedenfor...

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten fortsetter å levere overgangsrykter gjennom sommeren.

Silly Season er for mange høydepunktet i fotballåret. Dette er tiden hvor favorittlaget ditt blir koblet til verdensstjerner, uavhengig om det har rot i virkeligheten eller ikke.

Ryktene om Wayne Rooney har skiftet retning den siste tiden. Nå melder Sunday Mirror at han har bestemt seg for å fortelle David Moyes at han ønsker å bli i Manchester United. Samme avis skriver også at Rooney nå nekter for at han la inn en søknad om å få forlate klubben, og at han forlanger en unnskyldning fra klubben etter at Alex Ferguson sa akkurat det det.

Daily Star mener imidlertid å vite at seriemesteren er klar for å tilby Real Madrid 27-åringen som en del av en byttehandel for ett år eldre Cristiano Ronaldo. Den totale rammen på en slik avtale vil være i over 850-millionerkronersklassen.

Arsenal-fansen har fulgt overgangsryktene med glede denne sommeren ettersom det virker som Arsene Wenger og styret i London-klubben har bestemt seg for å bruke penger. Daily Mails søndagsutgave skriver nå at the Gunners vil tilby Manchester United 190 millioner kroner for Rooney og Real Madrid 200 millioner kroner for Gonzalo Higuain. Dette tyder på at Arsenal ikke er kommet så langt inn på markedet som tidligere nevnt. Fransk-argentinske Higuain har på det nærmeste vært meldt klar for Wengers klubb denne uken.

Les også: Neymar med ny perlescoring da Brasil sikret gruppeseieren
Se også: Chicharito scoret to og bommet på straffe

De er imidlertid ikke den eneste klubben i Nord-London som var misfornøyd med uttelling fra spissene sine i sesongen som gikk. Ryktene om Christian Benteke tiltar, og Tottenham vil nå tilby Emmanuel Adebayor (29) i bytte mot 22-åringen, skriver Daily Star. Da må nok Spurs legge en god del penger på bordet i tillegg.

– 490 millioner kroner for Edinson Cavani? Glem det, sier Manchester City som istedet har skiftet mål. De har imidlertid ikke måtte flytte fokuset så langt, for Cavanis landsmann, Luis Suarez, virker å være den neste på listen til Manuel Pellegrini, skriver Daily Express.

Luis Suarez (Foto: PHIL NOBLE/Reuters)
Luis Suarez (Foto: PHIL NOBLE/Reuters)

Selv om de fleste tror at Suarez forlater Liverpool i sommer etter at spissen har uttalt at han ønsker det flere ganger virker Liverpool-manager Brendan Rodgers å være av en annen oppfatning. Han hevder Merseyside-klubben er i full kontroll over situasjonen og avdramatiserer Suarez' uttalelser. Les talkSPORT.

Om man skal tro Sunday Mirror har Liverpool ikke så kontroll som manageren insinuerer. Ifølge den avisen frykter klubben at Real Madrid skal vente helt til slutten av sommeren før de legger inn et bud. Liverpool vil imidlertid ikke godta et bud under 370 millioner kroner for 26-åringen.

Liverpool forventes å signere Simon Mignolet i løpet av sommeren, og dersom nåværende førstekeeper Jose Manuel Reinas potensielle overgang til Barcelona ikke går i orden vil spanjolen bli henvist til benken, skriver Mail on Sunday.

Les også: Luis Alberto klar for Liverpool
Les også: Norsk Liverpool-fan ønsker å selge dopapir med Manchester United-logoen

Arouna Koné ønsker ikke å bli med Wigan ned i Championship og har ikke lagt skjul på det. Det kan imidlertid virke som han skal slipe det. Ifølge The Sun er både Liverpool, Everton og Crystal Palace interessert i den 29 år gamle ivorianeren.

Kyriakos Papadopoulos er ønsket av både Arsenal og Liverpool. Den 21 år gamle greske landslagsstopperen vil koste i overkant av 100 millioner kroner for klubben som skal løse han fra kontrakten med Schalke 04, melder The Sun.

Samtidig har en av de mer seriøse avisene, Daily Telegraph, en sak på at Ashley Williams har gitt Swansea beskjed om at han ønsker å forlate klubben til fordel for Arsenal. 28-åringen vil gjøre det meste ut av sin karriere og føler at Arsenal vil være et steg opp.

IMPONERTE: Marco van Ginkel imponerte under U21-EM og blir nå Premier League-spiller. (Foto: Adam Davy/Pa Photos)
IMPONERTE: Marco van Ginkel imponerte under U21-EM og blir nå Premier League-spiller. (Foto: Adam Davy/Pa Photos)
Hørt om Marco van Ginkel? Det har Jose Mourinho i alle fall som ønsker å kjøpe den 20 år gamle midtbanespilleren for 85 millioner kroner. Van Ginkel, som til daglig er i Vitesse Arnhem, spilte under U21-EM for Nederland og skal ha blitt lovet spilletid av den tilbakevendte Chelsea-manageren, ifølge Daily Mail. Det vil være en fjær i hatten for Mourinho som da vil slå Manchester United i kappløpet om talentet.

Sylvan Ebanks-Blake er tilgjengelig for alle som vil ha ham etter at spissen ble frigitt av Wolverhampton. Spissen er ute med skade til minst oktober, men Crystal Palace-sjef Ian Holloway vil likevel ha spilleren, skriver Daily Express.

Sunday People skriver at Stokes nye sjef, Mark Hughes, ønsker å signere Aston Villas midtbanespiller Stephen Ireland (26) til Britannia Stadium. Hughes fortsetter dermed sin vane tro å hente spillere etter navn og nasjonalitet fremfor faktiske kvaliteter.

Dries Mertens bestod sin medisinske test i Napoli og PSV-spilleren ser ut til å bli sommerens første signering for de lyseblå, melder goal.com.

De fleste har trodd at David Villa skulle komme til England og Nord-London denne sommeren. Først var Arsenal interessert, men etter at den interessen kjølnet kastet Tottenham sine øyne på den spanske landslagsspissen. Ifølge Daily Mirror vil nå Fiorentina forsøke å lokke 31-åringen til Firenze i en overgang verdt 100 millioner kroner, med en pakke som også vil inneholde Jonathan Dos Santos.