wolff (Foto: Scanpix)
wolff (Foto: Scanpix)

Hevder Eikrem blir Heerenveen-spiller

Heerenveen meldte at Magnus Wolff Eikrem var klar på sin egen hjemmeside, men fjernet senere artikkelen.

22-åringen nektet å snakke om klubbfremtiden under U21-EM i Israel, men Ole Gunnar Solskjær uttalte at han forventet å miste noen av sine unge stjerner allerede i sommer.

Nå melder flere nederlandske nettsteder at Magnus Wolff Eikrem er klar for Heerenveen. Klubben, som tidligere har hatt blant andre Christian Grindheim og Tarik Elyounoussi i troppen, meldte om overgangen på sin egen hjemmeside fredag, men fjernet senere artikkelen, skriver NRK.

Etter det TV 2 Sporten får opplyst fra kilder i Molde-miljøet reiser Eikrem til Nederland søndag.

Solskjær: – Ikke klar
Nettstedet Nieuws.nl skriver at landslagsspilleren skal gjennomgå den medisinske sjekken i Nederland mandag og at han da vil signere en fireårskontrakt.

– Vi kjenner til interessen fra Heerenveen, men han er ikke klar for klubben, sier Ole Gunnar Solskjær til tv2.no via pressesjef Per Lianes.

Også Elf Voetbal melder at Molde-kapteinen vil signere en fireårskontrakt med klubben fra skøytebyen. Seriemesteren fra Møre og Romsdal møtte nettopp Heerenveen i Europa League forrige sesong og vant 2-0 på hjemmebane. Da scoret Eikrem kampens første mål.

– Magnus er en veldig talentfull midtbanespiller. Under U21-EM var han en av de mest fremtredende spillerne. Vi har fulgt Magnus en stund og vet det også var seriøs interesse fra Bundesliga. Derfor er vi veldig stolte over at han velger oss, sier sportsdirektør Johan Hansma til Elf Voetbal.

Tilbake fra United
Eikrem, som vil få Marco van Basten som trener dersom han ender i Heerenveen, forlot Molde til fordel for Manchester United-akademiet allerede som 16-åring.

Foran 2011-sesongen vendte han tilbake sammen med Ole Gunnar Solskjær og sikret klubbens første seriegull noensinne.