Van Persie
Van Persie

Manchester Uniteds TV-kanal på TV 2 Sumo

TV 2 Sumo har sikret seg eksklusive rettigheter til Manchester Uniteds TV-kanal (MUTV) i Norge.

Den 3-årige avtalen starter allerede 1. juli og blir inkludert i TV 2s eksisterende sportstilbud på TV 2 Sumo.

– Vi er glade for å kunne tilby denne kanalen til de mange Manchester United-supporterne vi har her i Norge, sier Bjørn Taalesen, sportsredaktør i TV 2.

MUTV sender 24 timer i døgnet og inneholder kamper og høydepunkter fra Premier League og Champions League, samt alle direktesendte hjemmekamper til reserve- og akademilag. I tillegg vil kanalen inkludere eksklusivt «behind-the-scenes»-innhold, intervju med manager, spillere og andre klubbrepresentanter, pressekonferanser, dokumentarer, nyheter, «build-up» til kamper og analyser av Manchester United legender.

MUTV vil være tilgjengelig gjennom abonnementspakkene Sumo Sport og Sumo Gull, og kan kjøpes direkte på tv2sumo.no.

– Dette er strålende nyheter for alle United-supportere. Vi har selv jobbet i over ett år for å få MUTV på norsk tv 24 timer i døgnet, sju dager i uka, og er meget fornøyde med at kanalen ender på TV 2 Sumo. Det sikrer at alle, uavhengig av hvilken TV-leverandør, kan se kanalen. Vi liker også særdeles godt at MUTV havner på samme kanal som allerede viser all annen engelsk fotball. Dette må være gode nyheter for alle som elsker Manchester United og engelsk fotball, sier styreleder Bård S. Viken i Manchester Uniteds skandinaviske supporterklubb.