Samsaya er klar for sesongens «Hver gang vi møtes».  (Foto: TV 2)
Samsaya er klar for sesongens «Hver gang vi møtes». (Foto: TV 2)
Samsaya er klar for «Hver gang vi møtes». Bildet er tatt i 2009 i forbindelse med TV 2 programmet «Det store korslaget». (Foto: Anders Bergersen)
Samsaya er klar for «Hver gang vi møtes». Bildet er tatt i 2009 i forbindelse med TV 2 programmet «Det store korslaget». (Foto: Anders Bergersen)
Samsaya er én av sju deltakere i sesongens «Hver gang vi møtes». Hun gleder seg, men er redd for at folk ikke kjenner henne...  (Foto: Stella Pictures)
Samsaya er én av sju deltakere i sesongens «Hver gang vi møtes». Hun gleder seg, men er redd for at folk ikke kjenner henne... (Foto: Stella Pictures)

Samsaya: – Jeg vet ikke om folk kjenner meg godt nok

Den ferske «Hver gang vi møtes»-artisten er spent på publikummets mottakelse.

Av Tore Waskaas

Sampda «Samsaya» Sharma er én av de syv artistene som skal være med i «Hver gang vi møtes».

Hun håper at publikum skal bli ordentlig kjent med henne gjennom seriedeltakelsen, og er spent på hvordan mottakelsen blir.

– Jeg vet ikke om folk kjenner meg godt nok. Jeg regner med at det er noen fordommer som blir kanskje både avkreftet og bekreftet. Det blir uansett fint å få være seg selv. I et fotografi får man ikke se dybden av en person. Så det gleder jeg meg til, sier Samsaya til TV2.no.

Les også: Her er «Hver gang vi møtes»-artistene

– Tror du at du klarer å holde tårene tilbake underveis?

– Det er jeg spent på selv. Jeg håper at dette vil få meg til å le og å «treffe meg». Nei, jeg er spent på akkurat det, sier hun og ler.

Kjenner ingen av de andre artistene

Samsaya takket ja for å delta med både god samtale og god musikk, og hun ser frem til å henge med Alexander Rybak, Simone Eriksrud, Anneli Drecker, Lars Lillo-Stenberg, Sigvart Dagsland og Øivind «Elg» Elgenes.

– Jeg synes det er kult med musikkprogram som handler om musikalske prosesser og erfaringer. Samtidig så har jeg alltid satt stor pris på den gode samtalen. Mennesker er som bøker og med sine unike historier veldig inspirerende. Jeg gleder meg til å få muligheten til å bli bedre kjent med de andre artistene både som låtskrivere og utøvere, og ikke minst høre hvilke erfaringer, gode råd og spennende historier de vil by på. Det jeg både ser frem og gruer meg mest til er selve omformingen av de andres låter, sier hun.

– Hva tenker du om å bo tett på de andre artistene i så mange dager?

– Jeg kjenner ingen av dem, og jeg regner med at jeg får møte dem som de er. Å få et innblikk i deres karriere og jobber. Det viktigste blir å bli kjent med dem og å få gode råd. Både fra de yngre og de eldre artistene. Det er en veldig unik opplevelse å bli kjent med andres prosesser.

Se alle «Hver gang vi møtes»-opptredenen fra sesong 1 og 2 her!