SOMMERLIG: Blogger Nathalie Helgerud og artist Ingrid Olava klare for ELLEs sommerfest.
SOMMERLIG: Blogger Nathalie Helgerud og artist Ingrid Olava klare for ELLEs sommerfest.

Kjendiskvinner: Nekter å ty til plastisk kirurgi

– Det er noe tull!

Torsdag kveld var det duket for den årlige ELLE sommerfest, og i forkant av dette hadde flere kjendiskvinner tatt turen innom frisørsalongen Gevir på Grünerløkka.

Her ble de alle stylet og pyntet til kveldens store begivenhet, men selv om skjønnhet og kjoler står i fokus på en dag som dette har skjønnheten også visse grenser for mange.

– Ikke tilhenger

Artist Ingrid Olava hadde ikke noe imot å overlate stylingen til profesjonelle på en dag som dette, men grensen hennes går ved plastisk kirurgi.

– Jeg synes det er veldig rart at folk gjør det, at folk vil putte ting inn i kroppen, eller gift inn i kroppen. Jeg så et nærbilde av Courteney Cox nylig hvor det så ut som at øynene er i ferd med å forsvinne inn i hodet. Hun hadde sett mye yngre ut om hun hadde hatt noen få rynker. Det er bedre å dyrke flere sider enn bare skjønnheten, sier Ingrid.

– Du er tilhenger av naturlig skjønnhet?

– Jeg føler meg dum når jeg sier det etter å ha blitt stylet fra topp til tå, men absolutt, jeg ville ikke ... Plastisk kirurgi og sånt er jeg ikke tilhenger av, understreker hun.

– Holder meg unna

Også blogger Nathalie Helgerud er motstander av plastisk kirurgi.

– Jeg er faktisk veldig imot det. Jeg forstår at eldre damer vil fikse på ting dersom man har øyelokk som henger eller har andre plager. For min del kommer jeg til å holde meg helt unna. Jeg kunne aldri ha gjort det. Men jeg er kanskje mer tilhenger av det naturlige, og kan gjerne gå uten sminke, sier hun.

– Redd for å snuble

Likevel kunne jentene i godt selskap nyte det å bli dullet med foran sommerens ELLE-fest.

I flere timer foran festen som finner sted på taket av Grand Hotel i Oslo har jentene fått profesjonell stylinghjelp, og med hår og sminke på plass var det ingen tvil om at de var klare for den røde løperen.

– Jeg føler meg veldig fin i dag, men fallhøyden blir stor når man har pyntet seg veldig, og da blir jeg ekstra redd for å snuble, sier Ingrid Olava lattermildt.