Vi stoler på Kristine

Det er en relativ åpen V5-omgang i Bergen i kveld, men én hest skiller seg litt ut i mengden.

V65-omgangen i dag er galopp på Øvrevoll, men vi fokuserer på V5-omgangen på Bergen Travpark i stedet. Det er ingen kjempegode favoritter så det kan bli gode premier i kveld.

Her er TV 2s eksperttips i dag:

Det er i de to første avdelingene TV 2s travekspert, Morten Rustad, føler seg mest sikker.

- I den første avdelingen er det to hester som skiller seg klart ut. 3 Kringelandtellus har fått et par løp i kroppen og er en veldig god hest. 1 Vertigo Prins er en av de mest kapable hestene i feltet. Hvis ikke en av dem vinner er det helt åpent. I andre avdeling har 2 Nighttrain Shadow vært god i monté, står fint til på strek og har den beste rytteren i Kristine Kvasnes. Den kan galoppere, men hvis ikke vil den vinne dette løpet. Åpent løp bak, sier Rustad.

LES MER: Travekspertene vant 40.000 kroner på onsdag!

I de to neste avdelingene bør man begynne å gardere.

- 4 Marcus Hanover var positiv sist mot brukbar motstand i V5A-3. Er god fra start og får antakeligvis teten. Distansen på 2600 meter som ikke er en fordel. 6 Panik og 5 Dinero er luringene i løpet. I fjerde avdeling kommer vi til dagens mest spennende objekt i 11 Noras Photogenic. Er bare rangert som fjerdevalg, men gikk voldsomt bra etter galopp sist. Virker å være kraftig på gang. Står litt sjanseartet til, men definitivt en spillbar luring bak tre ok hester.

- V5A-5 er garderingsløpet. Erfaringsmessig er det mye rot i disse løpene. Favoritten 15 Botflya Ravn står på 40 meter tillegg. Var god sist, men da gikk den i tet. Dette er et løp man bør bruke noen kryss.

I går vant TV 2s traveksperter rett i underkant av 40.000 kroner for sine andelslag. Har du lyst å bli med på laget i kveld må du besøke TV 2s andelstorg. Husk at det er førstemann til mølla!