Det skal være gode muligheter for mer at det blir Malmö jubel i kveldens kamp moy bunnlaget Syrianska.  (Foto: ANDREAS HILLERGREN/Ap)
Det skal være gode muligheter for mer at det blir Malmö jubel i kveldens kamp moy bunnlaget Syrianska. (Foto: ANDREAS HILLERGREN/Ap)
tippesaken_header
tippesaken_header

Svensk oddsdobbel spilles torsdag

To favoritter skal innfri

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

Syrianska FC - Malmö FF H: 4,50 U: 3,20 B: 1,63

Dalkurd FF - Vasalund H: 1,50 U: 3,45 B: 4,55

Totalodds: 2,45

Innleveringsfrist: 18:55

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

Syrianska FC - Malmö FF H: 4,50 U: 3,20 B: 1,63

Syrianska er i bunnen med ni poeng etter elleve spilte. Hjemme er fire av seks tapt, men de reddet ett poeng her mot Gefle etter å ha ligget under 0-2 i siste kamp før oppholdet. Det er tynt med spisser i laget, og de som skal score målene, Dinco Felic og Osman Sow, står med null nettkjenninger hver. Malmö har 5-5-1 totalt og 3-2-1 borte. De var uten seier på fem kamper før de slo Brommapojkarna 3-1 borte 1/6. Trener Rikard Norling har gjort et par endringer i troppen. MFF har 3-1-0 med samlet 5-0 i målscore i fire oppgjør i Allsvenskan mot Syrianska, og skal normalt vinne igjen. B til 1,63 kjøpes på en vrien oddsdag.

Dalkurd FF - Vasalund H: 1,50 U: 3,45 B: 4,55

Dalkurd har med 8-1-1 sammen med Sirius fått en god luke til de øvrige lagene. Vertene tapte svært overraskende 0-1 her på Domnarsvallen mot Frei før de vant 4-1 borte over Valsta Syrianska. Omar Jagne (a) var tilbake sist, og scoret to mål. Chidi Omeje (a) gikk glipp av forrige kamp, og han er ute også nå. Endringene blir altså få. Vasalund står med 5-1-4. Borte er tre av fem tapt. De røk borte for IFK Luleå og Sirius før det ble 0-0 hjemme mot Forward. Joel Qwiberg (f) var tilbake i søndagens målløse oppgjør, og på skadefronten ser det ikke så galt ut. Dalkurd har vært solide, og får et klart tips på eget gress.

Få gratis kortleser her