Carlos Tevez (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)
Carlos Tevez (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)

Sjekk torsdagens fotballrykter: – Nå slåss italienerne om Tevez

Og Manchester United lar Barcelona få smake på egen medisin. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten fortsetter å levere overgangsrykter gjennom sommeren.

Silly Season er for mange høydepunktet i fotballåret. Dette er tiden hvor favorittlaget ditt blir koblet til verdensstjerner, uavhengig om det har rot i virkeligheten eller ikke.

Carlos Tevez er en populær kar i Italia for tiden. Juventus har lenge vist interesse for argentineren, men nå får de kamp av AC Milan. Og i Manchester City sitter oljemilliardærene og gnir seg i hendene. Nå kan de bli kvitt et uromoment og til og med få en italiensk auksjon om ham. Ifølge Daily Mirror så er AC Milan villig til å betale nærmere 90 millioner kroner for 29-åringen, som har ett år igjen av kontrakten sin med City. Juventus ønsker seg også en annen Manchester City-spiller. Aleksandar Kolarov kan vel neppe kalles en stor suksess etter overgangen fra Lazio. Men i Italia har fortsatt venstrebacken et stort navn, og «Den gamle dame» tar gjerne serberen med i en pakkeløsning med Tevez.

Les også: Neymars volleyperle og dribleshow senket Mexico
Les også: Italia semifinaleklare etter sjumålsthriller

Manchester United gir Barcelona en liten leksjon i deres egne metoder. David de Gea skrev «Sees i Manchester» på kampballen som Thiago Alcantara fikk etter hattricket sitt i U21-EM-finalen. Midtbanespilleren er tilgjengelig for knapt 160 millioner kroner ettersom Barcelona ikke klarte å gi Thiago Alcantara nok spilletid forrige sesong til å aktivisere en utkjøpsklausul på 700 millioner kroner. Og nå begynner altså spillere fra andre klubber å oppføre seg slik som Barcas egne gutter gjør når klubben ønsker seg en spiller, skriver Daily Mirror.

Ansettelsen av Joe Kinnear er allerede i ferd med å sette sitt preg på Newcastle. Onsdag trakk direktør Derek Llambias seg i protest etter at Kinnear hadde stoppet overgangen for den brasilianske midtstopperen Douglas fra Twente. Nå vurderer sjefsspeider Graham Carr også å si opp jobben sin. Carr er mannen som har fått æren for de fleste av Newcastles smarte kjøp de siste årene. Forsvinner han så forsvinner også store deler av klubbens speiderapparat. Ifølge Daily Mail blir Kinnears første oppgave som sportsdirektør å overbevise Aston Villas Darren Bent og West Hams James Tomkins om at Newcastle er stedet ting kommer til å skje i tiden fremover. Og det har han vel helt rett i.

Artikkelen fortsetter under bildet.

VIL REISE SEG: Darren Bent vil vekk fra Aston Villa og gjenoppstå som en målfarlig spiss i Premier League. (Foto: David Davies/Pa Photos)
VIL REISE SEG: Darren Bent vil vekk fra Aston Villa og gjenoppstå som en målfarlig spiss i Premier League. (Foto: David Davies/Pa Photos)

Så var kanskje ikke Henrikh Mkhitaryan så nær en overgang til Liverpool likevel? Mens Liverpool-fansen går og venter på resultatet av armenerens medisinske test, så hevder nå klubbledelsen i Sjakthar Donetsk at de ikke har hørt et pip fra Liverpool. Klubbdirektør Sergej Palkin sier til Izvestia at de ikke har planer om å selge midtbanespilleren, men er villig til å se på bud dersom det skulle komme noen.

Da snakker Liverpool-ledelsen heller med klubbledelsen i Bristol City. 14 år gamle Herbie Kane spiller neppe for de røde i Premier League neste sesong, men kanskje en gang i fremtiden vil der som trolig blir Brendan Rodgers neste signering komme på banen. Daily Mail skriver at Kane er svært nær ved å bli Liverpool-spiller.

Les også: Agnaldos perle åpnet Moldes målshow
Les også: Sjekk drømmetreffet til Celso Borges

Mens Newcastle har sitt å stri med, er situasjonen en helt annen hos deres naborivaler Sunderland. Manager Paolo Di Canio reiser Europa rundt og henter inn spillere. Svenske David Moberg Karlsson ble den femte nykommeren på Stadium of Light så langt i sommer. 19-åringen fra IFK Göteborg er enig med med Sunderland om en fireårskontrakt, skriver Daily Mail. Fra før av er Modibo Diakite, Cabral, Valentin Roberge og Duncan Watmore klar. Nestemann inn kan bli Matej Vydra. 21-åringen var på lån fra Udinese til Watford forrige sesong. Nå vil Di Canio ha ham i Sunderland den kommende sesongen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

HET: Matej Vydra er het på overgangsmarkedet etter sin gode sesong for Watford. (Foto: Clive Gee/Pa Photos)
HET: Matej Vydra er het på overgangsmarkedet etter sin gode sesong for Watford. (Foto: Clive Gee/Pa Photos)

Southampton har ambisjoner om å klatre enda høyere i Premier League neste sesong. Om Vegard Forren blir å se på banen er usikkert. Men fra tribunen kan han kanskje få se Victor Wanyama i den røde trøyen, uten brede hvite striper. The Saints skal ifølge The Sun være i forhandlinger med Celtic om en overgang for den kenyanske midtbanekrigeren. Og i samme slengen prøver de å lokke Miroslav Stoch tilbake til England. Den slovakiske kantspilleren har vært en suksess i Fenerbahce etter overgangen fra Chelsea.

Les også: Keeper skutt i hodet under kamp - fullførte oppgjøret
Les også: Her er U21-EMs drømmelag

Englands innsats i U21-EM var av det triste slaget. Men alle var ikke like trauste og skuffende som Jordan Henderson og Wilfried Zaha. Med fart, pågangsmot og glimt av uengelsk teknikk, fremstod 19 år gamle Nathan Redmond som det lille lyspunktet i et mørkegrått lag. Nå tyder det meste på at Birmingham kommer til å cashe inn på kantspilleren i sommer. The Sun skriver at Redmond fort kan bli Roberto Martinez' første kjøp som Everton-manager.

Håvard Nordtveit får en ny lagkamerat i Borussia Mönchengladbach. Ifølge Kicker har klubben sikret seg den 28 år gamle brasilianeren Raffael. Den offensive midtbanespilleren kommer fra Dinamo Kiev. Det er tredje gangen Gladbach-trener Lucien Favre henter Raffael. De har tidligere jobbet sammen i både FC Zürich og Hertha Berlin.

BLIR LAGKOMPISER: Håvard Nordtveit og Raffael skal spille sammen i Borussia Mönchengladbach neste sesong. (Foto: ODD ANDERSEN/Afp)
BLIR LAGKOMPISER: Håvard Nordtveit og Raffael skal spille sammen i Borussia Mönchengladbach neste sesong. (Foto: ODD ANDERSEN/Afp)