Juan Mata (Foto: Sang Tan/Ap)
Juan Mata (Foto: Sang Tan/Ap)

Sjekk onsdagens fotballrykter: – Barca prøver å lage splid mellom Mata og Chelsea

Og Liverpool skal bruke Andy Carroll-pengene med en gang. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten fortsetter å levere overgangsrykter gjennom sommeren.

Silly Season er for mange høydepunktet i fotballåret. Dette er tiden hvor favorittlaget ditt blir koblet til verdensstjerner, uavhengig om det har rot i virkeligheten eller ikke.

Ifølge Daily Mirror går det nå rykter om at Juan Mata og Jose Mourinho ikke akkurat er gode venner. Mourinho skal ha stoppet en lovet lønnsforhøyelse for Mata, og har planer om å bruke Eden Hazard i rollen Mata hadde forrige sesong. Chelsea har avvist at det er noen isfront mellom Mata og Mourinho, og hevder at dette er plantet av Barcelona for å få spilleren til å ønske seg bort. En taktikk som ikke er helt ukjent for katalanerne.

Chelsea-ledelsen skal i samtaler med Napoli i løpet av de neste 24 timene. Målet er å komme til enighet om en overgangssum for Edinson Cavani. I motsetning til Paris Saint-Germain og Manchester City, er ikke Chelsea villig til å betale utkjøpsklausulen i uruguayanerens kontrakt. Og det hjelper ikke for Chelsea at Real Madrid lokker med penger pluss Sami Khedira og Alvaro Morata for å få Cavani, skriver Daily Mirror.

Les også: Pearce ferdig som U21-landslagstrener
Les også: Spania vant U21-EM etter Thiago-hat trick

Kevin De Bruyne ble kjøpt fra Genk i fjor, og leid rett ut til Werder Bremen forrige sesong. Der var den unge belgieren en kjempesuksess. Flere bundesligaklubber har vist interesse for 21-åringen, men Mourinho skal ha sagt at han vil satse på De Bruyne når han nå overtar Chelsea. Nå melder The Sun at den offensive midtbanespilleren ikke vil til Chelsea, men aller helst vil overta Mario Götzes rolle i Borussia Dortmund.

Artikkelen fortsetter under bildet.

DORTMUND-AKTUELL: Kevin De Bruyne skal ønske seg en overgang til Borussia Dortmund. (Foto: PHILIPP GUELLAND/Afp)
DORTMUND-AKTUELL: Kevin De Bruyne skal ønske seg en overgang til Borussia Dortmund. (Foto: PHILIPP GUELLAND/Afp)

Gode nyheter for Tottenham-fansen. Alt tyder på at André Villas-Boas blir værende. Han skal ha takket nei til Paris Saint-Germain, som i stedet ser ut til å ansette Fabio Capello, skriver Daily Mail.

Kravene Villas-Boas satte overfor Spurs-ledelsen var at Gareth Bale ikke skulle selges, og at han fikk penger til å kjøpe for i sommer. Nå kan det se ut til at han vil ta Tottenham inn i en brasiliansk tidsepoke. Han har allerede Sandro i klubben. Ifølge Daily Mail er nå Spurs favoritter til å sikre seg både Paulinho og Bernard. Nordlondonerne skal være den eneste klubben som har kommet med bud på Atletico Mineiro-midtbanespilleren Bernard, og de er eneste klubb som har tilbudt Corinthians det de vil ha for Paulinho.

Les også: Solbakken: – Du får ikke en større bombe i engelsk fotball i år
Les også: «Hatem Ben Afrie, Ammomobi og Yohan Kebab»

Men det er frem til Carlo Ancelotti blir ansatt i Real Madrid. Ifølge Marca skal Ancelotti ønske Paulinho på midtbanen til Real Madrid neste sesong. De skal vurdere å sende Kaka til Corinthians som en del av overgangen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Kaka (Foto: Daniel Ochoa De Olza/Ap)
Kaka (Foto: Daniel Ochoa De Olza/Ap)

Med Andy Carroll bare et pennestrøk unna å bli klar for West Ham, så har Brendan Rodgers planene klare for hva han vil bruke pengene han får inn på. Porto-vingen Christian Atsu kan bli en av de første som ankommer Anfield. Ghaneseren har lenge vært på Rodgers' ønskeliste, og Porto ønsker nå å selge Atsu for ikke å miste ham som bosman om et år. Luis Alberto skal ifølge Daily Mirror ha fått beskjed av Sevilla-ledelsen om å komme hjem fra ferie for å forberede seg på en overgang til Liverpool. 20-åringen var forrige sesong på lån til Barcelonas B-lag, men katalanerne ønsket ikke å benytte seg av kjøpsopsjonen de hadde og sendte ham tilbake til Sevilla. I tillegg skal Henrikh Mkhitaryan være enda et skritt nærmere en overgang fra Sjakthar Donetsk. Men den armenske 24-åringen vil koste mye mer enn Liverpool får inn for Carroll.

Les også: Italiensk sportsavis: – Nyland aktuell for Roma
Les også: Parma vil kjøpe Semb

Liverpool skal også være svært nær en overgang for Sunderland-keeper Simon Mignolet. Det har sendt Black Cats på keeperjakt, og Sky Sports skriver at de er veldig interessert i nederlandske Jereon Zoet. 22-åringen har vært ulånt fra PSV Eindhoven til RKC Waalwijk de to siste sesongene og var Nederlands førstekeeper i U21-EM.

Artikkelen fortsetter under bildet.

ØNSKET AV SUNDERLAND: Jeroen Zoet imponerte for Nederland i U21-EM. Nå vil Sunderland ha ham. (Foto: JACK GUEZ/Afp)
ØNSKET AV SUNDERLAND: Jeroen Zoet imponerte for Nederland i U21-EM. Nå vil Sunderland ha ham. (Foto: JACK GUEZ/Afp)

I egne øyne er Nicklas Bendtner noe av det heteste som er på overgangsmarkedet denne sommeren. Hele fem virkelige toppklubber har lagt inn bud på ham, og samtlige har fått budet akseptert av Arsenal - som tydeligvis ikke verdsetter dansken like høyt som han gjør selv. Ifølge Daily Mail skal Malaga og Besiktas være to av lagene. Fra før av har det kommet frem at Borussia Mönchengladbach vil ha spissen som scoret temmelig nøyaktig null mål på lån til Juventus forrige sesong. BT melder at Eintracht Frankfurt også er en av «toppklubbene».

Les også: Her kysser han pannebrasken som sendte Australia til fotball-VM
Les også: Rettssak mot franske fotballess utsatt

Leroy Fer kan bli Roberto Martinez' første kjøp som Everton-manager. Midtbanespilleren var så godt som klar for klubben i januar. Men avtalen gikk i vasken. Nå ser det imidlertid ut til at 23-åringen skal havne på Goodison Park likevel, skriver Daily Mail.

20 år gamle Dale Jennings håpet på kontrakt med en Premier League-klubb da han fikk hjemlengsel og ba om å få reise hjem fra Bayern München. Nå har kantspilleren funnet seg en klubb i hjemlandet. Men dessverre for Jennings ikke i Premier League. Ifølge The Star har han signert en treårskontrakt med Barnsley.

LEI AV UTLANDET: Etter to sesonger i Bayern München vender nå Dale Jennings hjem til England. (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)
LEI AV UTLANDET: Etter to sesonger i Bayern München vender nå Dale Jennings hjem til England. (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)