BLIVENDE FORELDRE: Caroline «Fotballfrue» Berg Eriksen og fotballspilleren Lars Kristian Eriksen venter sitt første barn i november.  (Foto: fotballfrue.no)
BLIVENDE FORELDRE: Caroline «Fotballfrue» Berg Eriksen og fotballspilleren Lars Kristian Eriksen venter sitt første barn i november. (Foto: fotballfrue.no)
SNART MAMMA: Fotballfrue Caroline Berg Eriksen. (Foto: Tor Gunnar Berland, © ps)
SNART MAMMA: Fotballfrue Caroline Berg Eriksen. (Foto: Tor Gunnar Berland, © ps)

Fotballfrue er gravid

....men treningsøkter, støvfritt hjem og dagens antrekk-bilder akter Caroline Berg Eriksen (26) å fortsette med.

Av Stine Eriksen

– Vi har de samme verdiene og ønsker de samme tingene, derfor er det en glede for meg at jeg endelig føler tiden er inne for å fortelle dere dette: Jeg er gravid, og i slutten av november venter vi et lite, deilig mirakel. En pluss en skal bli tre, og vi gleder oss så uendelig mye, skriver Caroline «Fotballfrue» Berg Eriksen på bloggen sin.

Bloggeren er gift med fotballspilleren Lars-Kristian Eriksen, som spiller for Odd Grenland. 26-åringen offentliggjør nyheten på deres tre års bryllupsdag.

Pent og pyntelig hjem

Til tv2.no avslører Caroline at hun ikke har noe erfaring med babyer, og at hun ikke aner på hvilken måte hverdagen vil forandre seg. Men at hun fortsatt skal ha det rent, pent og pyntelig hjemme er det ingen tvil om.

– Jeg liker å ha orden hjemme og er vokst opp i et sånt hjem. Det er mulig at det blir en utfordring, men det er ikke umulig, sier hun.

Skal trene like mye

«Fotballfruen» blogger om daglige treningsøkter, noe hun ikke akter å slutte med selv om hun blir mamma.

– Det tror jeg at jeg får like god tid til. Unger sover mye på dagen, og jeg har treningsutstyr hjemme. Også kan jeg ta en løpetur når babyen sover, sier hun før hun legger til:

– Men går det ikke, så får man akseptere det også.

Les også: Fotballfruen slanket seg til hun besvimte

SPORTY: Caroline Berg Eriksen trener daglig og skriver gjerne antall tilbakelagte kilometer i bloggen sin.  (Foto: fotballfrue.no)
SPORTY: Caroline Berg Eriksen trener daglig og skriver gjerne antall tilbakelagte kilometer i bloggen sin. (Foto: fotballfrue.no)

Spent før ultralyden

Caroline er 17 uker på vei, men har ingen synlige tegn til mage ennå.

– Vi har allerede vært på ultralyd et par ganger og alt er som det skal være. Vi venter en frisk og fin baby, og nå gleder vi oss bare til neste ultralyd om et par uker, hvor vi forhåpentligvis får vite kjønnet, sier Caroline og forteller at formen er veldig bra.

– Jeg føler meg veldig normal. Jeg trener som før og har like mye energi.

Les også: Dette holder «Fotballfrue» skjult for bloggleserne

Planlagt graviditet

Graviditeten var planlagt, og at paret følte at 2013 var et år der det skulle skje noe mer. Caroline vil ikke si hvorvidt hun ønsker seg gutt eller jente eller avsløre navnevalg.

– Vi har diskutert navn, lastet ned navneapper og lest navnebøker. Vi har noen alternativ...

– Vil du avsløre det på bloggen?

– Ja, det vil være naturlig å skrive om det, sier hun, samtidig som hun forsikrer om at bloggen vil forbli den samme til tross for at hun blir mamma.

AVSLAPPET: Caroline «Fotballfrue» Berg Eriksen poster daglig bilder på bloggen av sitt ryddige hjem.  (Foto: fotballfrue.no)
AVSLAPPET: Caroline «Fotballfrue» Berg Eriksen poster daglig bilder på bloggen av sitt ryddige hjem. (Foto: fotballfrue.no)

Vil posere med gravidmage

Caroline har en av de mest besøkte bloggene i Norge med rundt 75-80.000 unike besøkende hver dag. På bloggen, som er Carolines hovedinntektskilde, skriver hun om sin hverdag, trening, kosthold og interiør. Hun avkrefter at bloggen vil bli en mammablogg, nå som hun venter barn.

– Jeg kommer til å skrive om innredning av barnerom og sånn, men bloggen skal ikke forandre seg.

– Så vi kommer fortsatt til å få se deg posere med dagens antrekk, gravidmage til tross?

– Ja, det regner jeg med. Men jeg vet jo ikke helt hvordan dette blir, da...