Jeff Garlin (til høyre) er stjerne i serien «Curb Your Enthusiasm
Jeff Garlin (til høyre) er stjerne i serien «Curb Your Enthusiasm" med Seinfeld skaperen, Larry David (til venstre) (Foto: Chris Pizzello, © JDA)

Hollywood-stjerne arrestert for vandalisme

«Curb Your Enthusiasm»-stjerne gikk berserk og knuste bilrute.

Av: Troy Gulbrandsen

Jeff Garlin (51) som spiller kompisen til Larry David i den amerikanske tv-serien «Curb Your Enthusiasm» sliter tydeligvis med å kontrollere sinnet sitt.

Det fikk en kvinnelig sjåfør i Los Angeles nylig erfare da hun sist lørdag havnet i «skuddlinjen» for Garlins voldsomme temperament.

Kranglet om parkeringsplass

De to havnet i krangel om en parkeringsplass da den røslige tv-tjernen gikk berserk og begynte å slå mot bilvinduene til kvinnens Mercedes, melder den amerikanske underholdningsnettsiden, TMZ.

Les også: Reese Witherspoon arrestert

I følge øyevitnene knuste han sidevinduet på bilen med bare nevene foran den sjokkerte bileieren.

Blir ikke siktet

Garlin ble arrestert kort tid etter av politiet men vil ikke bli siktet i saken, melder politiet i Los Angeles.

I stedet må tv-stjernen møte hos påtalemyndigheten i California og undergå et «kurs» i sinnemestring og samtidig bli «opplært» i lovverket om vandalisme.

Jeff Garlin og Larry David sammen i en scene fra «Curb Your
  Enthusiasm» (Foto: IMDB)
Jeff Garlin og Larry David sammen i en scene fra «Curb Your Enthusiasm» (Foto: IMDB)

Må oppføre seg

Garlin får også en «prøvetid» og dersom han ikke klarer å oppføre seg kan påtalemyndigheten likevel sikte stjernen for vandalisme.

Det er heller ikke klart om kvinnen som eier den ramponerte bilden vil gå til privat søksmål, noe hun har full mulighet til.

«Curb Your Enthusiasm» gikk av luften i USA i 2011 etter elleve suksessrike år på tv. Serien er også sendt her i Norge med tittelen «Ingen grunn til begeistring»