PÅ BEDRINGENS VEI: Karl Erik Bøhn er erklært kreftfri. Her sammen med Tord Ellingsen (b.v), Andreas Smeby og Beata Siti. (Foto: Privat/NTB scanpix)
PÅ BEDRINGENS VEI: Karl Erik Bøhn er erklært kreftfri. Her sammen med Tord Ellingsen (b.v), Andreas Smeby og Beata Siti. (Foto: Privat/NTB scanpix)

Ungarn venter på Bøhn

Det ungarske håndballforbundet utsetter beslutningen om landslagstrener. Alt legges til rette for at Karl Erik Bøhn skal lede laget i VM i desember.

– På ettersommeren vil vi bestemme oss. Vi ønsker at Bøhn skal komme tilbake. Karl Erik sier han har et lite håp om å rekke VM. Vi får se hva som skjer, sier håndballpresident Iván Vetési .

Bøhn er erklært kreftfri etter beinharde måneder med behandling. Han har en tøff vei å gå. Det er trolig bare en ørliten sjanse for at nordmannen er i godt nok slag til å ta seg av laget i VM i Serbia.

Les også: Kreftsyke Bøhn ble årets håndballprofil

Nå leder assistenten Beata Siti troppene, og hun har for tiden med seg lagets norske fysiske trener Tord Ellingsen på en samling.

Dersom Bøhn må si nei, vil Ungarn hente inn en ungarsk trener til å ha oppgaven i høst og under verdensmesterskapet.

– Jentene liker Bøhn veldig godt. Han har kommet inn med nye ideer og en ny måte å lede laget på. Men spørsmålet om VM har tre forutsetninger. Først kommer Guds vilje. Så er det opp til Bøhn om han har kraft nok til et VM. Til slutt er det det ungarske forbundets tanker, sier håndballeksperten og redaktøren Attilla Ballai til NTB. (©NTB)