Skullerud22 (Foto: Aas, Erlend, © ERL)
Skullerud22 (Foto: Aas, Erlend, © ERL)

Skullerud: – Jeg er ikke kandidat til å erstatte Drillo

Tor Ole Skullerud avviser opprykk fra U21 til A-landslaget.

Treneren for U21-landslaget, Tor Ole Skullerud, avviser at han er en potensiell ny norsk A-landslagssjef når Drillo gir seg etter denne VM-kvalifiseringen.

– Jeg tror jeg sitter på benken i Falkenberg som trener i august, og skal i gang med et nytt U21-kull. Det er sånn jeg tenker nå, sier Skullerud, etter å ha landet på Gardermoen i formiddag.

– Alle snakker om at spillerne kan komme til å skifte klubb i sommer. Kan ikke konsekvensen av suksessen bli at du skifter jobb?

– Nei. Du vet jo aldri i det yrket her, så jeg skal ikke stå å si nei på alt sånt. Men jeg trives veldig godt i jobben min, og jeg synes det har vært fantastisk dette her. Man får lyst til å kvalifisere seg til flere sånne mesterskap.

– Tror du du er en kandidat til å erstatte Drillo som A-landslagssjef?

– Nei.

Les også: Skullerud om U21-suksessen: – Usikker på om jeg får oppleve noe liknende igjen

– Hvorfor ikke?

– Nei, jeg har ikke noe lyst til å prate om det der. At 14 dager i Israel skal snu det fra å være U21-landslagssjef til å bli A-landslagssjef¿ Det fungerer ikke sånn. Det er en jobb som krever lang erfaring, tunge jobber – og jeg tenker ikke i de baner i det hele tatt, svarer Tor Ole Skullerud.