suarez
suarez

Sjekk mandagens fotballrykter: – Suárez har igjen sagt at han vil dra

Og Newcastle henter inn «tidenes verste» for å få suksess. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten fortsetter å levere overgangsrykter gjennom sommeren.

Silly Season er for mange høydepunktet i fotballåret. Dette er tiden hvor favorittlaget ditt blir koblet til verdensstjerner, uavhengig om det har rot i virkeligheten eller ikke.

Luis Suarez skjøt seg et skritt nærmere en kontrakt med Real Madrid med sitt frispark for Uruguay søndag kveld. Spissen blir klarere og klarere i sin tale om hvor han ønsker å spille neste sesong, og det er ikke i Liverpool. Han vil spille Champions League, noe som kjent er en turnering lag som kommer på sjuendeplass ikke får delta i. Real Madrid er ikke interessert i å la seg presse opp i pris for en spiller som så krystallklart viser at han vil til klubben.

Suárez elsker å spille for Liverpool, men blant annet Sky Sports siterer ham på at han også på at det er forstyrrende for ham at ikke klubben spiller i Europas gjeveste turnering. Og når man har i minnet at Suarez gikk til streik for å tvinge gjennom en overgang fra Groningen til Ajax, så sitter Liverpool med dårlige kort på hånden. Nå melder Daily Mirror at Liverpool vil prøve å få U21-EMs toppscorer Alvaro Morata som en del av overgangen.

Les også: Suárez' drømmefrispark ikke nok for Uruguay

Benficas suksessferd i Europaligaen ble lagt merke til blant Premier League-klubbene. Manchester United, Manchester City, Chelsea og Arsenal er alle blitt koblet til spillere som Ezequiel Garay, Nicolas Gaitan, Nemanja Matic, Eduardo Salvio og Lorenzo Melgarejo. Men den klubben som kanskje har størst sjanse til å dra i land en avtale med den portugisiske klubben er Liverpool. Brendan Rodgers har lenge fulgt med den spanske kantspilleren Nolito. 26-åringen ble leid ut til Granada siste del av forrige sesong, og skal ifølge O Jogo ikke være ønsket tilbake i klubben. Dermed kan Liverpool få sin mann til en billig penge i sommer.

Artikkelen fortsetter under bildet!

SPANSK JUBEL: Alvaro Morata (2 f.h.) har scoret i samtlige tre kamper i EM. (Foto: JACK GUEZ/Afp)
SPANSK JUBEL: Alvaro Morata (2 f.h.) har scoret i samtlige tre kamper i EM. (Foto: JACK GUEZ/Afp)

Newcastle kan fort bli en svært interessant klubb å følge den kommende sesongen. Klubbeier Mike Ashley har gjort mye bra for klubben, men ikke alle avgjørelsenen hans er like veloverveide. Som da han la en åtteårskontrakt på bordet til manager Alan Pardew etter en god sesong i sjefsstolen. Etter at laget forrige sesong måtte vente til siste slutt før de visste om de overlevde i Premier League eller ikke, har Ashley nå tatt grep. Han har hentet inn mannen mange Newcastle-fans mener er klubbens verste manager gjennom alle tider, Joe Kinnear, som sportsdirektør. Iren måtte i sin tid trekke seg av helsemessige årsaker etter å ha sendt Newcastle i fritt fall mot The Championship. Og det er Kinnear som nå skal kjøpe spillere. Det kan få konsekvenser for Pardew, som er på ferie i sommerhuset sitt i Frankrike og har funnet ennå en franskmann han vil hente. Ifølge Daily Mail vil han hente 17 år gamle Olivier Kemen fra Metz.

Les også: Engelsk avis: Manchester City offer for hackespionasje fra Premier League-rival

En annen manager som har bygget mye av suksessen sin på å hente spillere fra Frankrike er Arsene Wenger. Og hvorfor endre på noe som ga suksess rundt årtusenskiftet? Mens Arsenal venter på at Real Madrid skal bestemme seg for om de vil selge dem Gonzalo Higuain, så leter Wenger i hjemlandet etter talent. Clement Grenier skal ha bestemt seg for å forlate Lyon, med Arsenal som favoritt til å sikre seg playmakeren. Nå er også Lilles kantspiller Dimitri Payet havnet på shoppinglisten, skriver Daily Mail.

Metro melder at Nani også kan bli Arsenal-spiller i løpet av sommeren. Portugiseren skal være tilgjengelig for rundt 80 millioner.

En som kan være på vei bort er derimot Laurent Koscielny. 27-åringen skal nå være Barcelonas «førstevalg», etter å ha feilet i forsøk på å lokke Vincent Kompany, Thiago Silva og David Luiz til Camp Nou. Ifølge Marca skal katalanerne være klare med snaue 90 millioner kroner.

Paris Saint-Germain lokker André Villas-Boas med drømmelønn dersom han vil overta etter Carlo Ancelotti. Nesten 90 millioner årlig vil han få dersom han vil flytte til den franske hovedstaden, skriver Daily Mirror. Håpet er at Villas-Boas da vil ta med seg Gareth Bale til Frankrike.

Les også: Pellegrini med stikk til konkurrentene i sitt første intervju som City-sjef

Artikkelen fortsetter under bildet!

BARE GODE VENNER: Forholdet mellom André Villas-Boas og Gareth Bale kan ta slutt i sommer. Neste sesong kan begge være flyttet fra England. (Foto: ADRIAN DENNIS/Afp)
BARE GODE VENNER: Forholdet mellom André Villas-Boas og Gareth Bale kan ta slutt i sommer. Neste sesong kan begge være flyttet fra England. (Foto: ADRIAN DENNIS/Afp)

Men dersom Villas-Boas blir værende i Tottenham, så har han planer om å hente to brasilianere til London. Midtstopperen Doria debuterte for samabalandet som 18-åring. Han er som de fleste andre brasilianere deleid av privatpersoner, som ønsker å flytte ham til Portugal for å få mest mulig penger for ham. Det er ikke tillatt med tredjepartseierskap i England, så dersom Tottenham skal sikre seg Botafogo-spilleren, må de kjøpe ut de private eierne. Det samme gjelder dersom de skal sikre seg midtbanespilleren Paulinho fra Corinthians, skriver Daily Mirror.

En portugisisktalende spiller som kan være på vei bort fra Premier League er Manchester Uniteds Bebe. Portugiseren skal ifølge goal.com være aktuell for Sporting Lisboa.

Darren Bent synes å være på vei bort fra Aston Villa, og nå er nyopprykkede Hull siste klubb som blir lenket til spissen. The Mirror melder at Steve Bruce vil hente ham for andre gang i karrieren. Hull-sjefen kjøpte også Bent til Sunderland i sin tid som sjef på Stadium of Light. Lønnskravet på rundt 600 000 kroner i uken kan dog bli en bremsekloss i en eventuell overgang.

Øvrige rykter:

AC Milan kan bli Carlos Tévez' neste arbeidsgiver, for ifølge Daily Mirror har italienerne nå planen klar: Selge Robinho til Santos for snaue 50 millioner kroner, og snyte Juventus for Manchester City-angriperen.