Stene-show i solid Fredrikstad-seier

24 minutter brukte Robert Stene på å score to mål og servere til ett da Fredrikstad slo Mjøndalen 3-0 i 1. divisjon lørdag.

Etter en relativt rolig time på Fredrikstad stadion fikk vertene den forløsende scoringen. Ola Lønn Jenssen slo inn til Stene, som var høyest ved bakerste stolpe og headet ballen inn ved motsatt stang.

Mjøndalen hadde en stor mulighet til å utligne ved Vamouti Diomande noen minutter senere. Men på tampen var det vertene som avgjorde på effektivt vis.

85 minutter var spilt da Stene fant Haitam Aleesami med et frispark. Sistnevnte headet inn 2-0-ledelsen.

Etter ytterligere ett minutt punkterte Stene kampen. Han kom alene med Anders Rotevatn etter at Mjøndalen rotet defensivt.

Tre nye poeng sender FFK opp på en foreløpig 6.-plass i 1. divisjon. Seks poeng skiller til serieleder Ranheim, som har én kamp til gode på østfoldingene. Mjøndalen ligger på 11.-plass etter å ha plukket 13 poeng på de første tolv kampene. (©NTB)