LA UT EGNE BILDER: Prinsesse Madeleine la fredag kveld ut et eget bilde på sin Facebook side. Hun skriver i en kommentar til bildet: «Nyter det fredfulle havet».
LA UT EGNE BILDER: Prinsesse Madeleine la fredag kveld ut et eget bilde på sin Facebook side. Hun skriver i en kommentar til bildet: «Nyter det fredfulle havet».

Madde: – Dere ødelegger vårt privatliv

Sveriges prinsesse Madeleine går hardt ut mot avisa Expressen for å ha trykket snikfotografier av henne og ektemannen Chris O'Neill på bryllupsreise.

Av Kaja Kirkerud

Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill snek seg ubemerket ut fra sin egen bryllupsfest forrige søndag. Det har vært spekulert hvor paret har dratt på bryllupsreise, og fredag trykket den svenske avisen Expressen bilder av paret på Seychellene.

Reagerer kraftig

Prinsesse Madeleine reagerer kraftig på at avisen trykker bilder av deres private reise.

– Vi fortsetter å takke for all kjærlig varme og lykkønskninger rundt vårt ekteskap. Men leit nok har den svenske tabloidpressen ødelagt vårt privatliv ved å publisere private fotografier av oss i sine aviser i dag. Det eneste vi ønsker, er at vårt privatliv respekteres, om så bare i disse dagene», skrev prinsesse Madeleine i et innlegg på Facebook fredag.

Expressen trykket fredag bilder av paret hånd i hånd på en hvit sandstrand på Seychellene.

De mange ryktene som florerte før paret reiste, sa at de nygifte skulle kose seg et sted i Karibien. I dag ble det klart at heller en av paradisøyene på Seychellene ble valgt, et sted også andre berømtheter har valgt tidligere.

Hotellet som prinsesse Madeleine og Chris nå bor på, er ifølge Expressen, det samme hotellet som prins William og Kate bodde på da de dro på sin bryllupsreise i 2011. Fotballstjernen David Beckham og hans Victoria har også feriert i den samme villaen, ifølge avisen.

Les også: Her er Madde og Chris på bryllupsreise

Madelens egne hilsen

Fredag la prinsessen ut et eget bilde og en hilsen på sin Facebook-side.

– Vi nyter det det fredfulle havet, skriver hun og takker alle for lykkeønskninger i forbindelse bryllupet.

Håper de får være i fred

Kjell Arne Totland, kongehusekspert for TV 2, synes det var et godt valg for paret å dra på bryllupsreise til Seychellene.

– Seychellene er jo et helt fantastisk sted for en bryllupsreise – så idyllisk og så romantisk. Jeg synes det er både spennende og romantisk at Madde ikke visste hvor de skulle. Hun fikk nok bare beskjed om å pakke bikini og annet sommertøy, sier Totland til TV2.no

Totland håper at de nygifte nå får nyte livet uten altfor mange øyne som ser dem

– Selv om det er kommet ut hvor paret oppholder seg, håper jeg de får være i fred og nyte bryllupsreisen sin. Trolig bor de ganske skjermet på paradisøyene, sier han.

NTB/TV2.no