splashscreen
splashscreen
TDF livesenter
TDF livesenter

Slik gjør du Tour de France til en totalopplevelse

Tour de France er mer enn bare timelange tv-sendinger. Her kan du sjekke hvilke tjenester vi tilbyr på mobil, nettbrett og nett!

I vårt splitter nye livesenter kan du se hvert pedaltråkk direkte eller i opptak. Du kan diskutere med våre eksperter og andre sykkelinteresserte, oppdatere deg på alt som har skjedd på etappen tidligere på dagen, se spektakulære klipp og spennende reportasjer samtidig som du gølger selve rittet direkte. Du kan selvsagt sjekke alle resultatene, og oppdatere deg på ryttere og lag underveis. Livesenteret vårt er naturligvis tilgjengelig både på desktop, nettbrett og mobil.

Spill og moro
Ingen sommer uten Tourmanager! Tradisjonen tro gjør vi sykkelopplevelsen komplett for deg som elsker å konkurrere og som gjerne vil bevise at du har like god greie på sykkel som proffene. Her kan du ta ut ditt eget lag, og kjempe om supre premier. Tourmanager kan du selvsagt også spille fra mobil og nettbrett.

Får du ikke nok av sykkelmoro med Tourmanager, utfordrer vi deg til å prøve vårt populære spill Velocipede. NB! Fungerer bare på desktop.

Vår populære sykkelkommentator Christian Paasche er selvsagt også tilbake med litt sommerlig hjernetrim til seerne. Også i år kan du vinne fine premier ved å delta i Paasche-nøttene. Premier kan du også vinne i vår Instagram-konkurranse. Del ditt beste sykkelbilde på Instagram med hashtagen #2TDF. I tillegg til premier vil de beste bildene også bli vist på tv.

Din mening
Vi oppfordrer også våre mange sykkelinteresserte venner i å dele sine synspunkter på Touren med oss. Har du spørsmål til kommentatorer eller eksperter er du velkommen til spørre også. Her kan du ta i bruk Twitter (hashtag #2TDF) eller sende en SMS med kodeord 2TDF <din mening> til 1984.

Helt til slutt - den beste totalopplevelsen av Tour de France får du ved å laste ned våre applikasjoner til iPhone, iPad eller Android-telefon. Applikasjonene våre har fått et solid løft siden fjoråret, og inneholder alt du trenger for å gjøre sommerens sykkelfest til en fantastisk opplevelse.