Norsk ishockeyspiller funnet død

Den norske ishockeyspilleren Scott Winkler ble funnet død i foreldrenes hjem i Asker onsdag. Det skriver Colorado-avisen The Gazette.

Scott Winkler ble draftet av Dallas Stars i 2008 og har siden den tid spilt ishockey i USA ved Colorado College. Onsdag kveld ble han ifølge The Gazette funnet død i foreldrenes hjem i Asker, da moren kom hjem fra jobb.

– Det er ikke til å tro at noe sånt kan skje med noen på hans alder. Det første man kjenner er sjokk og det andre er at man håper at det ikke er sant. Han har jobbet hardt hver eneste dag og gjort en god jobb, sier sportssjef på Colorado College, Ken Ralph.

Winkler, som ble 23 år, scoret flest mål, hadde flest assist og tok flest poeng da han som siste års junior skjøt Norge til A-gruppen i junior-VM i desember 2009.

Sportssjef i Norges Ishockeyforbund, Petter Salsten, var også sjokkert etter å ha mottatt nyheten om hockeytalentets bortgang.

– Tankene går til familien og deres nærmeste. Dette rammer først og fremst dem, men også hele hockeyfamilien, sier Salsten til TV 2. (©NTB)