Totalopplevelse
Totalopplevelse
splashscreen
splashscreen

Her er TV 2s nye Tour de France-apper

Sommerens store sykkeleventyr er like rundt hjørnet. Slik optimaliserer du Tour de France-opplevelsen!

Som i fjor gir vi deg muligheten til å følge årets Tour de France på Iphone, Ipad og Android. Vi har foretatt en ansiktsløft på alle tre flater og håper at endringene ønskes velkommen.

*Tour de France er av rettighetsmessige årsaker ikke tilgjengelig utenfor Norge

Har du Sumo Gull eller Sumo Sport kan du se Tour de France direkte uansett hvor du er.

ipadkart
ipadkart

Vi gir deg selvsagt også siste nytt, video, resultater og alt du måtte ønske å vite om sykkelfesten - rett på din telefon eller nettbrett!

Har du husket å registrere ditt Tourmanager-lag?

Gjennom appene øker vi også interaktivitetstilbudet. Du kan stemme i våre poller og dueller, og du kan gi dine svar på våre quizzer.

I fjor lanserte vi Companion-modulen som raskt ble svært populær. Vi skal sørge for at du til enhver tid har den informasjonen du trenger for å få mest ut av årets sykkeleventyr!

Alle appene er tilgjengelig for gratis nedlasting i App Store og Android Marked. Under følger en oversikt med direktelinker.

TV 2 TdF for iPhone
Her kan du se etappene, siste nytt, video, resultater og statistikk. Du kan også være med på avstemninger og ytre dine meninger om Touren. Denne appen er uunnværlig for TdF-interesserte som ikke har tid til å benke seg i godstolen foran TV-skjermen. Her laster du ned iPhone-utgaven!

Har du husket å registrere ditt Tourmanager-lag?

TV 2 TdF for iPad
I appen kan du enten se Touren live, eller bruke iPaden som en ekstraskjerm og finne statistikk, rytter- og laginformasjon eller interagere med sendingene. I appen finner du LIVE-streaming av etappene, siste nytt, videoklipp, kart, statistikk og rytteroversikter, samt at du kan dele dine meninger i kommentarfeltet og være med på avstemninger direkte i appen. Her laster du ned Ipad-utgaven!

TV 2 TdF for Android
Også Android-brukere kan kose seg med årets Tour de France på mobilen. Vi har oppgradert utgaven betraktelig og grensesnittet er mye bedre. Android-applikasjonen inneholder som de andre alt du måtte ønske om Touren, så nå kan du sjekke nyheter og statistikk, eller se etappen mens du sitter på bussen, på hytten eller er i familiebesøk. Her laster du ned Android-utgaven!

Android_5_Riders
Android_5_Riders