sommertiiid
sommertiiid
Sommertid1
Sommertid1

Slik lager du Kjetil Jansruds spesialburger

Alpinisten imponerte med en skikkelig burger på «Sommertid».

Hver onsdag inviterer «Sommertid» kjente mennsker til å lage mat på Karl Johan.

Denne ukens gjest, Kjetil Jansrud, valgte å lage en klassisk hamburger.

– Når en alpinist først blir invitert så kan vi ikke lage salat, sa den blide 27 åringen til «Sommertid».

Jansrud hadde likevel valgt salaten som tilbehør til burgeren.

Oppskriften på Kjetils burger finner du her:

Burger:

400g Karbonadedeig

salt

pepper

Hvitløk

Chili

ett egg

Provence krydder.

Aromasopp. 4-5 stk.

Rødløk

Tomat

Agurk

Bacon

Amerikansk Cheddar ost

Gourmet Hamburger brød

Smør

Tynne trepinner (til å stikke igjennom burgeren slik at den ikke faller fra hverandre under servering)

Fremgangsmåte:

Bland kjøttet sammen med finhakket chilli og hvitløk, egg, salt og pepper. Når burgeren er ferdig stekt legges ost og stekt bacon på. Kutt opp grønnsakene og ha det mellom kjøttet og hamburgerbrødet.

Dressing:

Majones

sylteagurk (glass)

creme fraiche

chilisaus

Bland en del majones og en del creme fraiche. Finhakk sylteagurk og tilsett en spiseskje chillisaus. Blandes godt.

Salat:

Babyleaf spinat blanding (klar til bruk)

Ruccola salat

Avocado.

Pistasje nøtter

Mango

Balsamico eddik

Vel bekomme!