Wæhler
Wæhler

Wæhler ute i seks uker

Kjenner at beinpipene gnisser mot hverandre.

Oslo (TV 2 Sporten): – Jeg hadde fått morfin og var nok litt tøff i trynet på vei inn i ambulansen, innrømmer en smerteplaget Kjetil Wæhler dagen etter kragebeinsbruddet mot Makedonia på Ullevaal.

- Røntgenundersøkelsen viste et såkalt «z-brudd», og jeg kjenner godt at beinpipene gnisser mot hverandre. Det tok en stund før jeg sovnet i natt.

Se sammenstøtet som førte til skaden i videovinduet øverst!

Les: Wæhler til legevakten med kragebeinsbrudd: – Skal komme raskt tilbake
Les også: Skjelbred scoret i landslagscomebacket: – Skitmål

Kjetil Wæhler må belage seg på et seks uker langt skadefravær, men gleder seg over at han kan sykle og holde seg i form rent fysisk gjennom hele rekonvalesenstiden.

– Skaden kommer egentlig mer ubeleilig for min travle kone. Hun driver butikk her i Oslo, og vi har tross alt fire barn fra før.

– Nå har jeg plutselig fem, var hennes lakoniske kommentar. Det er selvfølgelig ikke stort den uheldige landslagsstopperen kan bidra med i hus og hjem den nærmeste tiden.

Wæhler2
Wæhler2

Den høyre skulderen til Kjetil Wæhler er stabilisert med et fatle, og bruddet gjør at han må ligge i en helt spesiell stilling for å få sove. Smertestillende tabletter blir en nødvendighet i ukene som kommer.

– Men skader som denne er en del av gamet. Totalt sett har jeg vært heldig. Jeg er ung og sprek og topp motivert. Mentalt er jeg på vei tilbake allerede, sier Kjetil Wæhler og gleder seg over at det heldigvis ikke ble nødvendig med noe operativt inngrep.

Se høydepunktene fra kampen her:

724834