Robert Lewandowski
Robert Lewandowski

Sjekk onsdagens fotballrykter: – Manchester United presenterte Lewandowski

Men det er kun i England de tror polakken havner på Old Trafford. Og Barcelona vil ha Fernando Torres. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten fortsetter å levere overgangsrykter gjennom sommeren.

Silly Season er for mange høydepunktet i fotballåret. Dette er tiden hvor favorittlaget ditt blir koblet til verdensstjerner, uavhengig om det har rot i virkeligheten eller ikke.

Manchester United «presenterte» tirsdag Robert Lewandowski som sin nye spiller på hjemmesiden sin. Men bare minutter etter at saken ble lagt ut, var den fjernet fra internettet igjen. Om sidene var hacket eller om det var en feil er foreløpig en gåte. Men ifølge Bild så kjemper polakken hardt for en overgang til Bayern München. Han uttalte til polsk tv at siste ord ikke er sagt i den overgangssaken. Det skal i hvert fall være en isfront mellom Lewandowski og Borussia Dortmund. Også tyske medier spekulerer nå i at han kan bli solgt ut av Tyskland, men da nevnes ikke Manchester United. Real Madrid, Barcelona og Manchester City er favoritter dersom han selges til en annen klubb enn Bayern München.

Les også: Her blir Argentina-stjerne utvist for å sparke båremannskapet (!)
Les også: Grytebust ble spiller nummer 150 under Drillo

Real Madrid ønsker å gjøre Gareth Bale til tidenes dyreste fotballspiller ved å betale nærmere 800 millioner kroner for waliseren. Og de pengene kan de få ved å selge Cristiano Ronaldo. For Monaco skal ha planer om å by akkurat det samme for den portugisiske superstjernen, skriver The Independent. Det kan altså bety at både Ronaldo og Bale skifter klubb, og pengene ender opp i Tottenham, som dermed kan gi Emmanuel Adebayor en ny og forbedret kontrakt.

For mannen som foreløpig har klart å holde Bale i Tottenham er André Villas-Boas. Nå er portugiseren på toppen av Paris Saint-Germains ønskeliste som erstatter for Carlo Ancelotti, melder The Sun. Villas-Boas ledet Spurs til sin beste sesong noensinne i Premier League poengmessig. Men det holdt likevel bare til en femteplass. Nå spørs det om mulighetene til å lede et lag i Champions League og å kunne kjempe om titler frister mer enn å bygge stein på stein mot en fjerdeplass i England.

Artikkelen fortsetter under bildet.

BARE GODE VENNER: Forholdet mellom André Villas-Boas og Gareth Bale kan ta slutt i sommer. Neste sesong kan begge være flyttet fra England. (Foto: ADRIAN DENNIS/Afp)
BARE GODE VENNER: Forholdet mellom André Villas-Boas og Gareth Bale kan ta slutt i sommer. Neste sesong kan begge være flyttet fra England. (Foto: ADRIAN DENNIS/Afp)

Undrenes tid er ikke forbi. Nå melder den vanligvis velinformerte katalanske sportsavisen Sport at Barcelona vurderer et bud på Fernando Torres!!! Klubben ønsker å ha flere bein å stå på offensivt, slik at de ikke er fullstendig avhengig av Lionel Messi. Neymar er allerede på plass, men klubben tror de kan få Torres tilbake til sitt gamle jeg i La Liga. Avisen spekulerer i et bud på 150 millioner kroner for Chelsea-spissen.

Les også: Danmark gikk på sjokksmell i Parken
Les også: Zlatan-dobbel holder liv i Sveriges VM-drøm

Så har han sagt det. Brendan Rodgers tror han er i ferd med å bygge et lag som vil ta seg inn i topp fire i Premier League neste sesong. Med Iago Aspas og Kolo Toure på plass og Sevilla-reserven Luis Alberto på vei, og Luis Suarez på vei ut. Så ser han medaljene skinne i enden av den endeløse Premier League-tunnelen, som har vært bekmørk i over 20 år for klubben. Men ifølge Daily Mirror så kan det komme flere spillere inn i sommer. Henrikh Mkhitaryan scoret et av målene da Armenia ydmyket Danmark i går, og kan bli å se i rødt til høsten. Men Juventus og Chelsea er også interessert. Liverpool har også et håp om å snyte Chelsea for fribryteren Kyrgiakos Papadopoulos. Tiago Ilori, Christian Benteke, Simon Mignolet og Michel Vorm er andre spillere på Rodgers ønskeliste.

Artikkelen fortsetter under bildet.

NED FRA TRIBUNEN: Kolo Toure er hentet fra tribunen på Etihad Stadium for å sikre mesterligaspill i Liverpool. (Foto: JON SUPER/Ap)
NED FRA TRIBUNEN: Kolo Toure er hentet fra tribunen på Etihad Stadium for å sikre mesterligaspill i Liverpool. (Foto: JON SUPER/Ap)

Nå starter Roberto Martinez wiganifiseringen av Everton. Ifølge The Sun er Antolin Alcaraz på vei til Goodison Park. Midtstopperen kommer gratis etter at kontrakten hans med Wigan gikk ut etter forrige sesong.

Det totale kaoset hersket i Blackburn forrige sesong. Men opp fra ruinene av det som en gang var en stolt Premier League-klubb, vokste en liten midtstopperblomst seg større og større. Nå står en rekke Premier League-klubber klar for å redde Jack O'Connell ut av elendigheten på Ewood Park. Ifølge Sky Sports er Tottenham, Newcastle, Aston Villa, Cardiff og Swansea interessert i 19-åringen.

Les også: Pearce sint og skuffet etter krise-EM: – Skjønner ikke hvorfor jeg skal forsvare spillerne
Les også: Argentinsk fotballspiller kastet hund(!) mot tribunen

Det spørs om ikke Peter Odemwingie må finne frem bilen sin igjen. Og denne gangen legge ut på tur til Wales. For Daily Mirror skriver at de walisiske Premier League-klubbene Swansea og Cardiff står i første rekke for å sikre seg den utstøtte West Bromwich Albion-spissen. Men skulle han være veldig giret på å kjøre rundt i Londons gater igjen, så kan Crystal Palace være et alternativ. Hull skal også ha vist interesse for nigerianeren.

Artikkelen fortsetter under bildet.

SJÅFØR: Peter Odemwingie er glad i å kjøre bil.
SJÅFØR: Peter Odemwingie er glad i å kjøre bil.

Har du en gang scoret mål i Premier League, så beholder du statusen som målfarlig herremann til du legger opp. Og da får du alltids en ny klubb dersom du slutter å score i den du er i. Sånn er det for Darren Bent. Etter noen år hvor han ikke har truffet for ofte mellom stengene for Aston Villa, så står nå Newcastle klar med et tilbud til 29-åringen, melder Daily Mail. Og Bent har kost seg i Nord-England før. Han hadde kanskje sine beste år på fotballbanen da han spilte for Sunderland. Og Newcastle trenger en spiss som ikke er redd for å spille med reklame for et utlånsselskap på drakten ettersom Papiss Cissé kan forsvinne ettersom hans religion forbyr ham nettopp det.

Les også: Kos deg med disse fabelaktige fintene fra Brasil
Les også: Fotballstjerne banket opp Elvis-imitator på nattklubb

For i Aston Villa kan veien inn på laget bli enda lenger neste sesong. For klubben bekrefter på sin egen hjemmeside at de er i ferd med å sikre seg danske Nicklas Helenius. 22-åringen scoret 16 mål for Aalborg forrige sesong. Så blir det spennende å se om Helenius blir neste sesongs Christian Benteke.

Artikkelen fortsetter under bildet.

NYTT VILLA-FUNN: I fjor hentet Paul Lambert Christian Benteke til Aston Villa. I år er det den danske spissen Nicklas Helenius som er på vei til klubben. (Foto: Aas, Erlend/NTB scanpix)
NYTT VILLA-FUNN: I fjor hentet Paul Lambert Christian Benteke til Aston Villa. I år er det den danske spissen Nicklas Helenius som er på vei til klubben. (Foto: Aas, Erlend/NTB scanpix)

En annen skandinav som er på vei til Premier League er Ola Toivonen. Ifølge Daily Mail er Norwich kommet til enighet med PSV Eindhoven om en overgangssum for angriperen. 26-åringen har ett år igjen av kontrakten sin med den nederlandske storklubben, men nekter å forlenge denne. Det har fått bedriftslaget til Phillips til å ønske å kvitte seg med svensken. På Carrow Road kan man altså neste sesong få et angrep med Toivonen og Ricky van Wolfswinkel. Hvis ikke Grant Holt brøyter seg frem nok en gang.

Å være tredjekeeper i Arsenal borger ikke nødvendigvis for kvalitet. Og med The Gunners på jakt etter en virkelig toppkeeper, så tyder mye på at Vito Mannone har spilt sin siste kamp for klubben. Men nordlondonerne ser ut til å kunne cashe inn litt på den slepphendte italieneren. Ifølge Daily Star er både Genoa og Parma interessert i 25-åringen.

FRUSTRERT: Vito Mannone kan ha hentet ballen ut av Arsenal-målet for siste gang. (Foto: Neal Simpson/Pa Photos)
FRUSTRERT: Vito Mannone kan ha hentet ballen ut av Arsenal-målet for siste gang. (Foto: Neal Simpson/Pa Photos)