Overivrig Vukicevic fikk problemer med beina

Vladimir Vukicevic ble overivrig etter innendørs-EM i friidrett i mars. Det gjorde at han fikk problemer med beina i oppkjøringen til sesongen.

– Nei, oppkjøringen min har ikke gått helt på skinner, for jeg har hatt noen problemer med beina. Det er vel problemer som kan være ganske vanlige for hekkløpere, men etter at jeg har slitt litt, går det bra nå, sier Vukicevic til NTB.

Han får sesongdebuten sin på Bislett, og det er han ikke lei seg for. Der møter han en helt spesiell atmosfære og fullsatte tribuner, og det gir et ekstra kick i seg selv.

– Jeg føler at det går bra og er optimist. Det går fort på trening og virker som om det meste klaffer bra. Når det er slik, går det ofte bra i konkurranser også, men jeg har mye hard trening i kroppen og kjørte nok på i hardeste laget etter EM. Det har jeg fått betale for, forteller Vladimir.

– Etter EM, som jeg var veldig fornøyd med, ble jeg nok litt overivrig, men de problemene jeg har slitt med, kommer ikke til å bety noe videre utover i sesongen, mener han.

Vukicevic fikk sitt virkelig gjennombrudd i fjor, i alle fall blant seniorene. Han løp seg fram til semifinalen i EM i Helsingfors, og han senket den norske rekorden flere ganger. (©NTB)