SUPER EAGLES: John Obi Mikel og hans Nigeria har skapt stor entusiasme i hjemlandet. (Foto: Ryan Wilkisky/BackpagePix/Pa Photos)
SUPER EAGLES: John Obi Mikel og hans Nigeria har skapt stor entusiasme i hjemlandet. (Foto: Ryan Wilkisky/BackpagePix/Pa Photos)
tippesaken_header
tippesaken_header

Afrikansk oddsdobbel onsdag

De to beste i gruppe F skal ta tre poeng

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

Malawi - Kenya H: 1,52 U: 3,45 B: 4,90

Namibia - Nigeria H: 4:10 U: 3,35 B: 1,65

Totalodds: 2,51

Innleveringsfrist: 14:25 (Merk tiden)

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

Malawi - Kenya H: 1,52 U: 3,45 B: 4,90

40 nasjoner gjenstår. Disse er delt i ti grupper à fire lag. Gruppevinnerne går til playoff, som avgjør hvilke fem afrikanske nasjoner som reiser til Brasil. Malawi er nr. 2 i denne gruppe F med 1-3-0. De møter gruppeleder Nigeria borte i siste kamp til høsten, og kan altså avgjøre selv. Vertene skuffet noe med 0-0 her i Blantyre mot Namibia i forrige uke. Spissen Gabadinho Mhango, som ble matchvinner i hjemmelagets 1-0-seier i Namibia i mars, er tilbake her. Kenya slo greit ut Seychellene i forrige runde, men med 0-2-2 i denne gruppen er de slått ut. (De kan komme opp i åtte poeng, men det kan ikke gi bedre enn en andreplass.). De klarte overraskende 1-1 i Nigeria i vinter, men VM-håpet røyk etter 0-1-tapet hjemme for samme lag sist onsdag. Gjestene ser ut til å stille med nær toppet mannskap, men Celtics Victor Wanyama (m) er ute siden sist. Dennis Oliech (a) er utelatt fra troppen etter en for sen hjemkomst. Kenya tapte fire ganger på rad for dagens motstander før det ble 0-0 i det omvendte møtet i denne kvalifiseringen. Malawi har alt å spille for, og får et klart tips mot utslåtte kenyanere.

Namibia - Nigeria H: 4:10 U: 3,35 B: 1,65

40 nasjoner gjenstår. Disse er delt i ti grupper à fire lag. Gruppevinnerne går til playoff, som avgjør hvilke fem afrikanske nasjoner som reiser til Brasil. Nambia er nr. 3 i denne gruppe F med 1-1-2. De kan altså komme opp i ti poeng, noe som kan holde til gruppeseier. Dersom Malawi slår Kenya i den andre kampen i gruppen tidligere i dag, blir det dog svært vrient. Vertene spilte 0-0 borte mot Malawi for en uke siden, og de har bare scoret ett mål på 360 minutters spill. Henrico Botes (a), som er deres eneste målscorer, er blant spillerne som er ute. Trener Roger Palmgren trakk seg mandag, etter trusler rettet mot hans familie.Nigeria topper med 2-2-0, og med seier her kan de være videre før den avsluttende hjemmekampen mot Malawi i høst. Gjestene vant 1-0 borte over nå utslåtte Kenya i forrige kamp. Victor Moses (m) og Ikechukwu Uche (a) var blant spillerne som var ute sist. De sliter fremdeles med skader, men det blir trolig få endringer i laget. Nigeria bør komme nærmere Brasil i kveld, og 1,65 i odds for borteseier kjøpes.

Få gratis kortleser her