Argentinaspark
Argentinaspark

Her blir Argentina-stjerne utvist for å sparke båremannskapet (!)

Javier Mascherano mistet hodet da han lå på båre.

Dommere har delt ut røde kort for mye rart opp gjennom årene. Trolig skrev Javier Mascherano et nytt kapittel i nattens kamp mot Ecuador.

Fire minutter før full tid fikk nemlig Barcelona-spilleren rødt kort etter at han sparket sjåføren som kjørte ham ut på båre.

Se den bisarre situasjonen i videovinduet øverst!

– Jeg skjemmes, for jeg gjorde en feil. Bårebilen kjørte for fort, og jeg holdt på å falle av. Jeg advarte sjåføren, men han ignorerte meg. Det forsvarer ikke reaksjonen min, sier Mascherano til Marca.

Mascherano
Mascherano

Agüero-mål
Argentina fikk med seg ett poeng i den vanskelige bortekampen i den søramerikanske VM-kvalifiseringen tirsdag. Kampen ble spilt på 2800 meters høyde.

Les: Zlatan-dobbel holder liv i Sveriges VM-drøm
Les også: Danmark gikk på sjokksmell i Parken

Ecuador hadde vunnet alle hjemmekampene sine så langt i kvalifiseringen, men tirsdag endte det 1-1. Sergio Agüero ga gjestene ledelsen fra straffemerket etter fire minutter, men Segundo Castillo nikket inn utligningen for Ecuador etter et drøyt kvarter.

– Vi visste det kom til å bli den tøffeste kampen vår. Vi hadde mye som talte imot oss, både skader og utestengelser. Men laget svarte med stor innsats. Jeg er svært fornøyd, sa Argentinas landslagssjef Alejandro Sabella.

Messi kom inn
Lionel Messi er fortsatt ikke helt kvitt lårskaden sin, og Barcelona-stjernen kom innpå først etter en times spill.

– Vi er nærmere å kvalifisere oss, og det er det som er viktig, sa Messi etter 1-1-kampen. (©NTB/TV 2)