SINT: Stuart Pearce var alt annet enn fornøyd etter at England gikk på sitt tredje tap på tre kamper i EM. (Foto: Adam Davy/Pa Photos)
SINT: Stuart Pearce var alt annet enn fornøyd etter at England gikk på sitt tredje tap på tre kamper i EM. (Foto: Adam Davy/Pa Photos)

Pearce sint og skuffet etter krise-EM: – Skjønner ikke hvorfor jeg skal forsvare spillerne

Englands U21-landslagssjef Stuart Pearce var skuffet over spillerne etter at fotball-EM endte med tre strake tap.

0-1-nederlaget for vertslandet Israel gjorde det enda pinligere å være engelskmann i varmen i Jerusalem. Pearce var ikke nådig i sin kritikk av spillerne etter kampen.

– Standarden vi satte før turneringen er en million mil unna det vi har prestert. Hovedsaken er at du må kunne forvente at spillerne gjør grunnjobben. Du kan ikke stå i den tekniske sonen og fortelle dem de samme tingene åtte eller ni ganger.

– Jeg skjønner ikke hvorfor jeg skal stå her og forsvare dem. La dem komme og snakke i kamera selv, sa den tidligere landslagsbacken ifølge BBC.

Se referat fra kampen i videovinduet øverst på siden!

Han mente spillerne fortjente kritikken de har fått under turneringen. England var fjerde nasjon gjennom historien som røk ut av U21-EM uten poeng.

– Det endrer ikke min posisjon. Om det endrer FAs (Englands fotballforbund) posisjon, vet jeg ikke. Jeg ledet laget til turneringen. Vi var svake i mesterskapet og svake i kveld. Vi fikk som fortjent, sa Pearce. (©NTB)