Moa klar for Stuttgart

Landslagsspissen Mohammed Abdellaoue (27) undertegnet tirsdag en fireårskontrakt med Bundesliga-klubben Stuttgart.

Nordmannen forlater Hannover etter 103 kamper og 35 scoringer. Forrige sesong slet Moa med å få spilletid, og han mistet siste del av sesongen på grunn av en skade.

Til Stuttgarts nettsted sier den tidligere Vålerenga-spissen at han er glad for å få et klubbytte og at han gleder seg til å spille for laget som i år endte på 12.-plass i 1. Bundesliga.

– Stuttgart er en flott klubb med sterke tradisjoner. Å komme hit er et stort steg framover for meg. Jeg var veldig fornøyd med tilbudet og ønsket meg hit. Jeg er glad for å være i Stuttgart og ser fram til å møte spillerne, tilhengerne og byen, sier Moa.

Ifølge tyske medier betaler Stuttgart om lag 27 millioner kroner (3,5 mill. euro) for den norske landslagsspissen. Han kostet rundt 10 millioner kroner da han ble solgt fra Vålerenga til Hannover i 2010.

– Jeg er fornøyd med at vi har klart å skaffe oss Moa. Han er en internasjonalt erfaren spiller med utmerkede ferdigheter. Med ham på laget, får vi mer fleksibilitet i angrepet, sier Stuttgarts sportsdirektør Fredi Bobic. (©NTB)