PCM13_TV2_arrivee2
PCM13_TV2_arrivee2
tdfmanager2013
tdfmanager2013

Har du satt opp ditt Tourmanager-lag?

Er du den beste sykkelmanageren i vennegjengen?

Er du klar for å slå vennene dine? Sett opp ditt Tourmanager-lag her!

Snart er det igjen tid for sommerens vakreste eventyr. Igjen gir TV 2 deg muligheten for å teste dine evner som manager for ditt drømmelag, det er tid for Tour-manager.

Kjemp om heder og ære - og flotte premier. Rytterne dine samler poeng for laget ditt i løpet av hele Tour de France, som kjøres i perioden 29. juni til 31. juli.

Spillet er selvfølgelig gratis.

Du velger selv tolv ryttere og en sportssjef som skal gjøre jobben for deg i TV 2 Sportens Tour-manager 2013. Påmeldingsfristen for å delta fra starten av er 29. juni klokken 12.00, men du kan melde på laget ditt underveis i hele Touren.

LES OGSÅ: Contador ble parkert av råsterk Froome

Premier

TCR_Advanced_SL_1_ISP_black_white
TCR_Advanced_SL_1_ISP_black_white
Laget med flest poeng etter siste etappe kåres som vinner av TV 2 Sportens Tour-Manager. Hver dag deler vi ut en sykkel til dagsvinneren og sammenlagtvinneren stikker av med en sykkel verdt 60 000 kroner. I tillegg kan du vinne sykkelpakker med hjelm, briller, sekk og sykkelcomputer eller Pro Cycling Manager 2013. Sjekk alle premiene her!

Er du den beste sykkelmanageren i vennegjengen?

Innlogging
Nytt av året er at du kan velge å bruke Facebook for å logge deg inn på spillet, men det er også mulig å bruke vanlig mail.

Mobil
For at du alltid skal kunne holde et øye med laget ditt kan du til enhver tid få tilgang til spillet på din mobil her! (NB! Du må være registrert for at linken for mobil skal virke)

OBS: Listen over de tilgjengelige rytterne vil skifte etter hvert som de blir bekreftet inn mot start av Touren, det vil derfor kunne skje endringer i spillet helt frem til 29.06.2013.

Lykke til! Og måtte det beste laget vinne!

Sett opp ditt lag her!