Alsakerriise22
Alsakerriise22

Alsaker om John Arne Riise: – Selvmål på selvmål

TV2-kommentator Øyvind Alsaker er nådeløs mot Betsson-sponsede John Arne Riise i kveldens Sportsdb18 på TV2 Sport.

Se hele Sportsdb18 kl. 1705 og 2135 på TV 2 Sport og Sumo

– Han ødelegger for seg selv. Først ved dette ønske om å være kaptein, som er helt legitimt, men er presentert med solbriller på en måte som er helt umulig. Så ved å trekke seg fra landslaget midt i en avgjørende kvalik til Brasil-VM. Det synes jeg er en hån mot lagkameratene. Det er elendig av John Arne Riise, som har vært en tro tjener så lenge. Og så til slutt da tilsynelatende å ødelegge denne store avrundingen med 110 landskamper. Det er selvmål på selvmål, sier Øyvind Alsaker.

Les også:Riise om Halléns kritikk: – Et bevis på at han er veldig uvitende
Les også:NFF-Siem: – Nå blir Riises jubileumsmarkering en umulighet

Petter Northugs tidligere presseansvarlige Otto Ulseth mener imidlertid vi må erkjenne at tidene forandrer seg.

– Dette er et tiltakende dilemma norsk idrett må lære seg å forholde seg til. Det kan ikke være snakk om en livslang lojalitet til Norsk Tipping. Det vil komme slike saker i fremtiden som man må finne en mer elegant måte å forholde seg til, sier Ulseth.

Davy Wathne synes Betsson-avtalen er grei.

– Jeg klarer ikke hisse meg opp over at Riise inngår en avtale etter han er ferdig på landslaget. Men timingen er som alltid når John Arne gjør noe; helt forferdelig. Han er ikke smart, han er ikke reflektert, han er ikke konsekvensbevisst og insinuasjonen om at de har vært etter han, det bygger jo på halvparaonoide tvangsforestillinger. Sånn er det jo ikke. Tvert imot ønsker jo alle at han skal unngå alle tabbene. John Arne er sin egen verste fiende, men jeg synes likevel NFF kunne vært rause og sagt at festen går som planlagt, sier Wathne.

Riise selv avfeier Alsakers påstander på Twitter tirsdag ettermiddag.

« Så bra, Alsaker er ute med kjeften:) Skal vi se om det forandrer mitt valg......nei dessverre Alsaker.La meg leve mitt liv, fokuser på ditt du», skriver Riise på Twitter.

Se hele Sportsdb18 kl. 1705 og 2135 på TV 2 Sport og Sumo