Anthony Stokes
Anthony Stokes

Fotballstjerne banket opp Elvis-imitator på nattklubb

Anthony Stokes kastet ut etter å ha brukket nese og flere tenner på pubsanger.

Den irske Celtic-profilen Anthony Stokes (24) er i hardt vær etter at han knakk nesen og flere tenner på en Elvis-imitator på nattklubben Buck Whaley’s i Dublin denne helgen.

Angrepet skal ha inntruffet på uteplassens VIP-område.

Den tidligere Arsenal-unggutten skal ha klinket Elvis-elsker og navnebror Anthony Bradley (49) rett i bakken «ut av intet», ifølge flere andre personer som befant seg i lokalet da angrepet inntraff.

Politiet i Irland bekrefter overfor Daily Record at Stokes er mannen bak episoden, og omtaler angrepet på Elvis-imitatoren som «ondskapsfullt og uprovosert».

elvis
elvis

Anthony den eldre ble skrevet ut fra det lokale sykehuset etter å ha fått nesen satt tilbake på plass, og pleier nå seg selv i sitt eget hjem.

– Jeg har det bra, etter forholdene. Jeg måtte operere for å få korrigert nesen min. Det var et uprovosert angrep. Jeg er fortsatt i sjokk. Det kom fra intet. Fyren var ikke engang involvert, men kom fra intet og bestemte seg for å blande seg inn, sier Bradley, som ikke visste hvem angriperen var.

– Jeg kjente ham ikke igjen, for jeg ser aldri fotball, sier Bradley.

Angriper Stokes, som ble kastet ut av nattklubben etter episoden, er ifølge avisen reist på ferie med kona Debbie og sønnen Bobby.

Klubben bekrefter at spilleren var involvert i episoden, men nekter for at Stokes selv startet krangelen.