Robert Lewandowski og Cesc Fabregas
Robert Lewandowski og Cesc Fabregas

Sjekk tirsdagens fotballrykter: – Manchester United tror de får superduo

Og Chelseas nye manager har to nye spillere på gang. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten fortsetter å levere overgangsrykter selv om vi strengt tatt ikke så ofte treffer med ryktene.

Men rykter er rykter og ingen vedtatt sannhet.

Nå er sesongen over i store deler av Europa, og klubbene er i gang med planlegging av neste sesong. Silly Season er for alvor i gang og stjernene skifter arbeidsgiver opp til flere ganger i uken.

Det har vært stille rundt Manchester United på ryktebørsen så langt. Men ifølge Daily Mail så tror klubben at de kommer til å sikre seg både Robert Lewandowski og Cesc Fabregas. Det til tross for at Borussia Dortmund sier at Lewandowski ikke skal selges i sommer, og polakken har selv sagt at han drar til Bayern München neste sommer. Når det gjelder Fabregas, så sier både han og bestefaren at han blir i Barcelona, og Arsenal har førsterett til å hente tilbake midtbanespilleren.

Les også: Luis Suarez: – Jeg mistet hodet
Les også: Møt «Strikkedamen» som har gått verden rundt

Da er nok sjansene større for at Thiago Alcantara spiller for Manchester United neste sesong. Midtbanespilleren sliter med spilletid i Barcelona, og klubben skal også være villig til å cashe inn på U21-landslagskapteinen. Daily Mirror skriver at de kan få kamp fra byrival Manchester City om Alcantara.

Patrice Evra var nok ikke hovedmannen bak Manchester Uniteds ligagull forrige sesong. Venstrebacken var adskillig bedre rundt motstandernes 16-meter enn han var rundt Manchester Uniteds. Leighton Baines har lenge vært førstevalget for David Moyes, men nå ser det ut til at hans tidligere elev blir værende i Everton. Da er fokus flyttet til Southamptons meget lovende venstreback Luke Shaw, skriver Daily Star. Shaw har tidligere i vår uttalt at han ikke forlater Southampton hvis ikke han blir garantert at han blir satset på som et førstevalg. En overgang vil nok da bety slutten for Evra, som neppe aksepterer å sitte og se en tenåring ta plassen hans.

Artikkelen fortsetter under bildet.

STORTALENT: Luke Shaw er kanskje Premier Leagues mest lovende venstreback. (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)
STORTALENT: Luke Shaw er kanskje Premier Leagues mest lovende venstreback. (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)

Carlos Tevez har ett år igjen av kontrakten med Manchester City. Og hans evigvarende mas om å komme seg bort fra Manchester og til varmere strøk gjør en overgang veldig sannsynlig. Nå melder AC Milan seg på i kampen om argentineren. Klubbens visepresident Adriano Galliani drømmer om å gjenforene Tevez og Mario Balotelli neste sesong, skriver The Sun.

Les også: Skullerud om jubelvideoen: – Har ikke planlagt flere feiringer
Les også: Skjelbred tilbake fra start for Norge: – Jeg er blitt mer voksen

Chelsea fikk ny manager på mandag. Han heter Jose Mourinho, nå også kjent som «The Happy One». Tirsdag er portugiseren i gang i sin nye stilling, og hans første oppgave er å bygge en slagkraftig spillerstall. Ifølge Daily Star ser det ut til at Eliaquim Mangala blir hans første kjøp. Den franske midtstopperen har imponert i Porto denne sesongen, og var også ønsket av Manchester United.. Nestemann kan bli midtbanespilleren Marco van Ginkel. 20-åringen har vært en åpenbaring for Vitesse Arnheim, og var en viktig mann da klubben kjempet helt i toppen i Eredivisie.

Wesley Sneijder har hatt noen svake sesonger etter at han vant Champions League med Jose Mourinho med Inter. I januar ble han dumpet til Galatasaray av den italienske storklubben. Men heller ikke det løftet prestasjonene hans. Nå åpner tyrkerne for å la 29-åringen dra til sommeren. Selv vil han gjerne spille under Mourinho igjen, men Tottenham er trolig klubben som er mest interessert i å hente nederlenderen til England, melder Daily Mirror.

Artikkelen fortsetter under bildet.

EN GLAD GUTT: Det har hendt at Wesley Sneijder har fått frem smilet på fotballbanen også denne sesongen. (Foto: Adam Davy/Pa Photos)
EN GLAD GUTT: Det har hendt at Wesley Sneijder har fått frem smilet på fotballbanen også denne sesongen. (Foto: Adam Davy/Pa Photos)

En annen nederlender som kan være aktuell for Tottenham er Ibrahim Afellay. 27-åringen har også vært forfulgt av skader og dårlig form de siste sesongene. Etter at han herjet i PSV Eindhoven, forsvant selvtilliten som dugg for morgensol da han ble plassert ytterst på benken i Barcelona. Forrige sesong ble han leid ut til Schalke 04, og oppholdet der startet med en langvarig kneskade han pådro seg på trening. Ifølge El Mundo Deportivo har Tottenham troen på at de kan få kantspilleren tilbake i godt, gammelt slag.

Les også: Semb rekker neppe Italia-kampen: – Tror ikke jeg blir klar
Les også: Nå er Mourinho «the happy one»

Det skjer litt i Sunderland. Det sto kø utenfor stadionporten på Stadium of Light da de åpnet mandag. Roberto De Fanti ble offisielt ansatt som sportsdirektør, mens Valentino Angeloni er ny sjefsspeider, skriver Daily Mail. Angeloni kommer fra samme jobb i Inter, og har funnet gull i både Afrika og Sør-Amerika for Udinese. Men klubben bekreftet også tre spillere som kommer gratis. Midtstopperen Modibo Diakité kommer fra Lazio. Den defensive midtbanespilleren Cabral er hentet fra Basel, mens Valentin Roberge, også han midtstopper, kommer fra portugisiske Maritimo. Alle tre kommer gratis. Diakité og Roberge vil gjøre tapet av Titus Bramble levelig for Sunderland-fansen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

SUNDERLAND-STOPPER: Sunderland har sikret seg Lazios midtstopper Modibo Diakité. (Foto: Gregorio Borgia/Ap)
SUNDERLAND-STOPPER: Sunderland har sikret seg Lazios midtstopper Modibo Diakité. (Foto: Gregorio Borgia/Ap)

Liverpool-stopper Martin Skrtel er sterkt ønsket av Napoli. Slovaken ble hentet til Liverpool av Rafa Benitez, og duoen har holdt kontakten etter at spanjolen ble avskjediget på Anfield. Nå skal Benitez trene Napoli, hvor også Skrtels kompis Marek Hamsik spiller. Midtstopperens agent Karol Csonto bekrefter ifølge Daily Mail at det er interesse, men at Napoli foreløpig ikke har kontaktet Liverpool.

Les også: Marcus Pedersen tatoverte draktnummeret i nakken
Les også: Nordtveit mener Bundesliga er bedre enn Premier League

Lazar Markovic var ønsket av Chelsea, og det gikk lenge rykter om at serberen ville gå til de blå og bli leid ut til Benfica. Men i stedet ble hurtigtoget kjøpt av den portugisiske storklubben, og signerte tirsdag en femårskontrakt, skriver Uefa på sine hjemmesider.

Artikkelen fortsetter under bildet.

TIL BENFICA: Det ble ingen overgang til Chelsea for Lazar Markovic. I stedet skal han spille for Benfica de neste fem årene. (Foto: FRANCOIS LENOIR/Reuters)
TIL BENFICA: Det ble ingen overgang til Chelsea for Lazar Markovic. I stedet skal han spille for Benfica de neste fem årene. (Foto: FRANCOIS LENOIR/Reuters)

Midtbanetalentet Casemiro ble hentet til Real Madrid fra Sao Paulo på lån midtveis i forrige sesong. 21-åringen oppholdt seg hovedsaklig i Castilla i Secunda Division, men fikk en A-kamp mot Real Betis. Ifølge Marca har nå Real Madrid benyttet seg av kjøpsklausulen de hadde og skrevet en fireårskontrakt med brasilianeren, som har vært et varp på Football Manager. I neste versjon blir han nok adskillig dyrere.

Les også: Norges EM-drøm knust på overtid
Les også: Se Bakenga score fire mot Polen

Real Betis mistet nylig keeperen sin Adrian til West Ham. Nå er erstatteren på plass. Danske Stephan Andersen har signert en toårskontrakt og kommer fra franske Evian Thonon Gaillard. 30-åringen kommer gratis etter at kontrakten hans med Ligue 1-klubben gikk ut etter forrige sesong, melder AS.

Barcelonas midtstopperjakt fortsetter. Og nå kan stortalentet Gerard Deulofeu bli en forløsende faktor for katalanerne. Ifølge Sport vil Barcelona la angriperen gå på lån til Real Sociedad dersom Barcelona får kjøpe Iñigo Martinez.

BARCA-AKTUELL: Iñigo Martinez kan bli Barcelonas nye midtstopper. (Foto: ANDER GILLENEA/Afp)
BARCA-AKTUELL: Iñigo Martinez kan bli Barcelonas nye midtstopper. (Foto: ANDER GILLENEA/Afp)