Norsk jubel etter Semb Berges scoring mot England.  (Foto: Adam Davy/Pa Photos)
Norsk jubel etter Semb Berges scoring mot England. (Foto: Adam Davy/Pa Photos)
tippesaken_header
tippesaken_header

U21-dobbel på langoddsen tirsdag

Det kan bli to vidt forskjellige oppgjør i kveld

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Uke 23 ble god med fire treff på sju spill, og en tilbakebetaling på 184 %.

Her er dagens utvalgte:

Norge - Italia (Over/Under fulltid 2.5) O: 1,80 U: 1,70

Israel - England (Over/Under fulltid 2.5) O: 1,65 U: 1,85

Totalodds: 2,81

Innleveringsfrist: 17:55

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

Norge - Italia (Over/Under fulltid 2.5) O: 1,80 U: 1,70

Om kampen: SPILLES I ISRAEL. Norge vil etter 2-2 mot Israel og 3-1-seier over England høyst sannsynlig komme til semifinalen selv med tap her. Med uavgjort er plassen sikret, og med seier vinnes gruppen. Tor Ole Skulleruds utvalgte imponerte mot England, men det kan likevel bli endringer her. Nordtveit (f), Berisha (m), Henriksen (m) og King (a) kan alle nå være aktuelle for en plass i startelleveren. Semb Berge (f) er usikker, men Eggen Hedenstad (f) har sonet ferdig. Italia er semifinaleklare etter 1-0-seier over England og 4-0-seier over Israel. Uten nederlag i kveld vinner de gruppen.Trener Devis Mangia sier de ikke vil spare på kruttet her. En som ser ut til å miste kampen er Napolispiss Lorenzo Insigne. Markedet ligger tidlig tirsdag på 3,55-3,15-2,10. U er mest nærliggende til NTs odds.

Om spillet: Ingen av lagene vil henge med hodene dersom denne ender 0-0. For Norge kan det viktigste bli å holde tett bakover. Italia vil trolig heller ikke satse for fullt fremover. Konkurransedyktige 1,70 for "Under" finner veien til kupongen.

Israel - England (Over/Under fulltid 2.5) O: 1,65 U: 1,85

Om kampen: SPILLES I ISRAEL. England er slått ut etter 0-1-tap for Italia og 1-3-tap for Norge. Stemningen i laget og i hjemlandet var selvsagt dyster etter nederlaget for Norge. Trener Stuart Pearce vil trolig rotere noe på laget. Henri Lansbury (m) har ikke spilt, og kommer ikke til å gjøre det i dag heller. Israel spilte 2-2 mot Norge før de tapte 0-4 for Italia. Med seier her kan de komme à poeng med Norge, men Norge har lagt bedre målforskjell, og Israels håp om semifinaleplass er lite. Uansett må de gå offensivt ut igjen. Eyal Golasa (m) ble utvist sist, og ikke med her. Et revansjesugent, men altså utslått England, får krysset.

Om spillet: Det har blitt fire mål i begge Israels kamper. England har én kamp med ett mål, én med fire. Israel har vært suspekte bakover, og "Over" til 1,65 blir valget.

Få gratis kortleser her