Bolt på plass for hektisk uke i Oslo

Usain Bolt er på plass i Oslo igjen, og verdens raskeste mann får en hektisk uke med både trening, pressekonferanser, Røde Kors-jobb og 200 meter på Bislett.

Han kom smilende inn i ankomsthallen på Gardermoen noen minutter over halv sju mandag kveld. Der ble han tatt imot av stevnegeneral Steinar Hoen og de sikkerhetsvaktene som skal passe på ham den lille uken han er gjest i Norges hovedstad.

På Flytoget inn til byen ga han eksklusive intervjuer til utvalgte medier, og vel ankommet Oslo S ble han kjørt direkte til Hotel Opera, som også i år er hovedkvarter for Bislett Games.

Allerede tirsdag skal Bolt bruke litt tid på en lukket trening på Bislett. Det samme står på programmet onsdag, men tirsdagen blir hektisk for Bolt, for da skal han også være til stede på et Røde kors-arrangement i Spikersuppa, og derfra bærer det rett til Den russiske ambassade for jordbærparty og pressekonferanse.

– Ved siden av de oppdragene som er nevnt her, skal Bolt også være med på noen andre ting, men det er ikke offentlig, sier Steinar Hoen til NTB. Han forteller at løperkometen Henrik Ingebrigtsen også skal være sammen med Bolt i Spikersuppa.

– Har du kontroll? (©NTB)