Drillo (Foto: TV 2)
Drillo (Foto: TV 2)

Her er Drillos utvalgte mot Makedonia

Bytter formasjon i hjemmemøtet mot Makedonia.

Se Norge-Makedonia på TV 2 HD og TV 2 Sumo tirsdag kl. 19.00

Se intervju med Drillo i videovinduet over

Tirsdag spiller Norge mot Makedonia i en vennskapskamp hjemme på Ullevaal. Flere sentrale spillere mangler, og Drillo benytter muligheten til å prøve ut en del nye spillere. Hele åtte spillere er skiftet ut etter kampen mot Albania. Han legger også om formasjon til 4-4-1-1.

Slik starter Norge:
André Hansen, Tom Høgli, Kjetil Wæhler, Kim Andre Madsen, Ruben Kristiansen, Per Ciljan Skjelbred, Ardian Gashi, Christian Grindheim, Tarik Elyounoussi ,Erik Huseklepp, Daniel Braaten.

Kan starte i samme formasjon mot Kypros
Norge er avhengig av å vinne sine resterende kamper for å ta seg til VM i Brasil neste sommer. Drillo innrømmer at det er litt av grunnen til at han nå endrer formasjon.

– Jada, man kan gjerne si at litt av tankene bak er rettet inn mot kampen mot Kypros. Det er langt fram i tid, men godt mulig at vi starter i samme formasjon da, sier han.

En formasjonsendring vil også gjøre at Moa kan få en makker på topp. Det er noe spissen har vist at han er helt avhengig av i tidligere landskamper.

– Jeg håper vi får Moa tilbake i godt slag. Det er ingen tvil om at Moa trives best i par med en annen spiss. Dersom han spiller mot Kypros så vil han sannsyneligvis få det, sier Drillo.

– Spiller likt som U21-laget
Drillo har måtte tåle massiv kritikk etter de to siste kampene mot Albania. Det at U21-laget samtidig imponerer stort med underholdende fotball i Israel har fått folk til å slakte Drillos spillestil.

– Vi spiller jo helt likt. Vi spiller med de samme prinsippene både fremover og bakover. U-laget spiller med veldig få pasninger. De hadde 278 mot England. England hadde over 600 til sammenligning, og sånn som de spiller vil ikke vi gjøre. Hverken U-laget eller A-laget, sier han.