Den nå sykmeldte FFK duoen Lars Bakkerud og Joacim Jonsson.
Den nå sykmeldte FFK duoen Lars Bakkerud og Joacim Jonsson.
tippesaken_header
tippesaken_header

Norsk-svensk dobbel på Oddsen i dag

To bortefavoritter kan meget vel snuble

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Uke 23 ble god med fire treff på sju spill, og en tilbakebetaling på 184 %.

Her er dagens utvalgte:

Follo - Fredrikstad (Handikap fulltid 1-0) H: 1,73 U: 3,70 B: 3,05

Landskrona - Örebro SK (Handikap fulltid 1-0) H: 1,53 U: 3,70 B: 3,95

Totalodds: 2,65

Innleveringsfrist: 18:55

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

Follo - Fredrikstad (Handikap fulltid 1-0) H: 1,73 U: 3,70 B: 3,05

Om kampen: Follo tapte de første seks, men har siden 2-1-0. Elverum og Vard ble slått før det ble 0-0 her mot Bryne. Cupen er over etter tap i Tromsø. Hjemmekampen mot Bryne blir karakterisert som årsbeste, men de fikk altså ikke ballen i mål. Noen fravær er det i mannskapet, men trener Hans-Erik Eriksen kan stille med sterkt lag. Fredrikstad tapte borte for Stabæk i cupen sist de var i aksjon. I serien har det blitt 3-1-1 hjemme og 1-0-4 borte. 1-2-tapet borte for Strømmen ble etterfulgt av 3-0-seier hjemme over HamKam. Gjestene sliter som vanlig også utenfor banen, og nå er både hovedtrener Lars Bakkerud og sportssjef Joacim Jonsson sykemeldte. På spillerfronten ser det lysere ut, men Khalifa Jabbie (m) og Henri Anier (a) er opptatt med landslagsspill. Usikkerheten må ha spredd seg i FFKs spillertropp, og Follo-seier til 3,30 er mest aktuelt i dette TV 2 Zebra-sendte oppgjøret.

Om spillet: 1,73 for at Follo tar poeng i fjerde kamp på rad, mot et bortesvakt Fredikstad, er godkjent betaling.

Landskrona - Örebro SK (Handikap fulltid 1-0) H: 1,53 U: 3,70 B: 3,95

Om kampen: Med 3-1-1 på de fem foregående har Landskrona spilt seg opp til rett halvdel. Nå kommer de fra 3-0-seier borte over Assyriska og 4-1-seier hjemme over Brage. Philip Andersson (f) er opptatt med U21-laget til Sverige. Andreas Dahl (m) er tilbake etter soning. Örebro topper ikke overraskende. De har feilfrie 6-0-0 hjemme, men mer moderate 1-2-1 borte. Nullen er holdt i seks kamper, og gjestene vant 2-0 hjemme over Östersund etter 1-0-seieren borte over Brage. Forsvarerne Magnus Wikström (f) sto over treningen i går med sykdom, og det er usikkert om han rekker denne. Ilir Berisha (f) har nettopp hjem fra Albania, og er heller ikke helt i orden. Lagets mestscorende, Alhassan Kamara, er på landslagsoppdrag for Sierra Leone. Dette ser mer åpent ut enn Norsk Tippings odds forteller.

Om spillet: Landskrona har 5-0-1 med dette utgangspunktet hjemme, Örebro 0-1-3 borte. 1,53 for at Landskrona ikke taper kjøpes.

Få gratis kortleser her