twitter
twitter

Denne Twitter-spøken får foreldre til å rase

Hadde du turt å sende denne tekstmeldingen til mamma og pappa?

Av: Ingrid Marie Treborg

Komiker Nathan Fielder fikk i april foreldre til å rase. Han oppfordret Twitter-følgerne til å tulle med opphavet, ved å la dem tro at deres håpefulle drev med dop.

Han fikk tusenvis av sine den gang 50.000 følgere til å skrive følgende tekstmelding til foreldrene:

«Eksperiment: Tekst foreldrene dine dette: «Fikk to gram for 40 dollar». Like etter skriver du «Unnskyld. Ignorer det. Var ikke til deg». Så kvitrer du et bilde av responsen deres».

Les også: Her går det i surr for brudgommen

Slår til igjen

Fielder, som fikk seg nærmere 50.000 nye følgere etter stuntet, er i sving igjen. Nå har han fått tilhengerne til å sende følgende melding til foreldrene:

«Eksperiment: Tekst foreldrene dine dette: «Hvis du tror at du har gitt noen en kjønnssykdom, er det da ulovlig å ikke si det til dem? Jeg spør for en venn». Så kvitrer du responsen».

Tilhengerne tekster i vei, og foreldrene både raser, ler og kommer med trusler. Enkelte av fedrene svarer at de også har hatt en kjønssykdom, men at mamma ikke må få vite om det.

– Det har skjedd meg også. Vi trenger ikke å si det til mamma, skriver en far som fikk tekstmeldingen.

– Jeg skal ta livet av deg når du kommer hjem, svarer en mamma.

– Røm landet og aldri møt den j****a jenta igjen, skriver en rasene forelder.

– Du er 40 år gammel. Det klarer du å finne ut av selv, skriver en annen.

Nathan Fielder retweeter alle svarene han får tilsendt, og fryder seg. Søndag skriver han at alle som har våget å sende tekstmeldingen til foreldrene sine, fortjener en stor og myk klem.

Her er noen av svarene de har fått: