Pettersen
Pettersen

Råsterk avslutning av Tutta

Suzann Pettersen klatret 28 plasser på sisterunden og endte på en sterk tredjeplass i LPGA-mesterskapet i golf søndag.

Tutta gikk en imponerende 65-runde i søndagens avslutning på LPGA-mesterskapet i golf. Den norske golfstjernen slo dermed voldsomt tilbake bare noen timer etter at hun hadde skuffet med en 74-runde.

Pettersen lå helt nede på 31.-plass før de 18 siste hullene i Pittsford, New York, men storspilte på sisterunden og gjorde et voldsomt byks på resultatlisten. Statistikken viste at Pettersen traff på 16 av 18 greener.

Der hun før fjerde runde var tre slag over par, endte hun til slutt fire slag under. Pettersen hadde hele sju birdier og ingen bogeyer på sisterunden. Det var en klar kontrast til det hun leverte tidligere søndag. Da ble det hele fem bogeyer.

– Jeg gjorde en justering da jeg fikk ti minutter til å trene på å putte mellom rundene. Det burde jeg ha gjort mye tidligere og kan derfor ikke være helt fornøyd, sa Tutta i et intervju med arrangøren.

Verdensener Park In-bee gikk til topps i turneringen. Sørkoreaneren måtte ut i omspill mot Catriona Matthew, men avgjorde på tredje ekstrahull. Hun vant også årets første majorturnering. (©NTB)