Lars Bender, Gonzalo Híguain og Ilkay Gündogan.
Lars Bender, Gonzalo Híguain og Ilkay Gündogan.

Sjekk søndagens fotballrykter: – Arsenal mener alvor - henter trio til Emirates

Mens Manchester City snuser på Stephan El Shaarawy og Ángel Di Maria. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten fortsetter å levere overgangsrykter selv om overgangsvinduet er stengt.

Nå er sesongen over i store deler av Europa, og klubbene er i gang med planlegging av neste sesong. Selv om det fortsatt er lenge til vinduet åpner, så starter Silly Season for alvor nå.

Arsenal er står klare til å sprenge klubbens transfer-rekord i fillebiter med kjøp av en meget kompetent trio denne sommeren. Med 555 millioner kroner skal Arsène Wenger ha plukket ut Real Madrids Gonzalo Híguain, Borussia Dortmunds Ilkay Gündogan og Bayer Leverkusens Lars Bender. Arsenal-direktør Ivan Gazidis har nemlig lovet å vise muskler på overgangsmarkedet denne sommeren, og Wenger skal nå være overbevist om at Arsenal kan bli en tittelutfordrer når ligaen sparkes i gang i august. Skulle avtalene gå i boks vil det komme som en gigantisk opptur for Arsenal-fansen, som flere år på rad har måttet se sine aller største stjerner vandre ut portene på Emirates.

Les også: Disse 35 storklubbene så den norske U21-festen

Selv om klubben står uten manager, har Manchester City allerede startet sommerhandelen for fullt. Fernandinho og Jesus Navas er allerede på plass, men de lyseblå ser ikke ut til å være ferdige helt ennå. Real Madrids Ángel Di María skal være ønsket av City, og et bud på 270 millioner kroner skal være forespurt av det som trolig blir den nye manageren. For Manuel Pellegrini tar høyst sannsynlig over sjefsstolen på Etihad, og det ryktes også at Milans Stephan El Shaarawy er ønsket. Et bud på 360 millioner kroner er angivelig oppe til vurdering hos Serie A-klubben.

Artikkelen fortsetter under bildet!

El Shaarawy (Foto: GIUSEPPE CACACE/Afp)
El Shaarawy (Foto: GIUSEPPE CACACE/Afp)

Tottenham og Borussia Dortmund kjemper om underskriften til det brasilianske stjerneskuddet Bernard. Atletico Mineiro-spilleren forlater trolig Brasil i sommer, og nå håper Spurs å kunne snyte Dortmund for Mario Götze-erstatteren. Premier League-klubben er også i ferd med å legge inn et sjokkbud på Fulhams svenske kantspiller Alex Kacaniklic.

Phil Neville har bekreftet at han gir seg som fotballspiller. 36-åringen ryktes å bli en av David Moyes' assistenter i Manchester United.

West Ham skal ha mistet troen på å signere Andy Carroll på permanent basis. Selv om West Ham skal ha fått godtatt et bud på 140 millioner for Liverpool-spiller Carroll, er det spilleren som hindrer en overgang. Derfor vurderer London-klubben å hente Vitesse-spiss Wilfried Bony til Upton Park. Ivorianeren ble toppscorer i den nederlandske serien denne sesongen med 31 fulltreffere.

Les også: Flere Serie A-klubber med interesse for Elyounoussi
Les også: Manchester United hentet unggutt

Papiss Cissé kan være på vei bort fra Newcastle. Bråket rundt klubbens draktsponsor Wonga.com har opprørt sengaleseren. Cissé, som er muslim, vil ikke bruke drakten fordi Wonga.com er et låneselskap. Ifølge Sharia-loven er det ikke lov å dra profitt av å låne penger til en annen person. Det er ventet at Newcastle-direktør Derek Llambias skal sette seg ned med Cissé etter VM-kvaliken for å finne ut hva fremtiden bringer.

Artikkelen fortsetter under bildet!

Newcastle Uniteds Papiss Cisse feirer etter scoring mot Chelsea. (Foto: STEFAN WERMUTH/Reuters)
Newcastle Uniteds Papiss Cisse feirer etter scoring mot Chelsea. (Foto: STEFAN WERMUTH/Reuters)

Med rykter om Edinson Cavani og Hulk på vei inn dørene på Stamford Bridge, kan det være vanskelig for Demba Ba å holde seg inne på Chelsea-laget. Nå skal manager José Mourinho være klar til å gi slipp på Ba, som kom til klubben i forrige overgangsvindu. Chelsea nærmer seg stadig signaturen til Bayer Leverkusens André Schürrle, mens spiss Romelu Lukaku har blitt lovet en sjanse på Mourinhos lag. Fernando Torres skal også ha fått grønt lys til å forlate Chelsea dersom en kjøper finnes der ute, men det går nok mot ny sesong på Stamford Bridge for Torres.

Men kanskje mest interessant er det at Mourinho kan være i ferd med å lokke midtbanegeneral Xabi Alonso med seg til Chelsea. Alonso, som kun har ett år igjen av kontrakten med Real Madrid, hadde et godt forhold til Mourinho i da de to jobbet sammen hos hovedstadslaget.

Sunderland-spiller Stéphane Sessegnon kan være på vei bort fra klubben. 29-åringen er lysten på å forlate Stadium of Lights - Marseille er en mulig kandidat.