Mettemartig (Foto: Scanpix)
Mettemartig (Foto: Scanpix)

Slik var gjestenes kjoler

– Man merker godt at det er svensk og amerikansk overklasse med masse penger tilstede.

– Det er generelt mange fine kjoler i vielsen. Man merker godt at det er svensk og amerikansk overklasse med masse penger tilstede.

Det sier TV 2s kongehusekspert, Kjell-Arne Totland.

– Personlig synes jeg brudgommens mor er finest. Blondene i Fru O'Neills jakke er nok signert Valentino, han har lagd klær for henne i mange år.

Les også Kronprinsesse Victorias smykkegest til grandtanten

Mette-Marit og Märtha blekner

Dette synes moteekspert og moteredaktør i KK, Silje Pedersen, om gjestenes kjoler.

Prinsesse-Marie (Foto: Scanpix)
Prinsesse-Marie (Foto: Scanpix)

– Prinsesse Marie av Danmark ser ut som en pastelldrøm i denne kjolen. Det er lekkert med den transparente detaljen i overdelen, og de små steinene og broderiene samt det oppsatte håret.

Celina (Foto: Scanpix)
Celina (Foto: Scanpix)

– Celina Middelfart får en klar sekser. Hun er nok en av dagens vakreste gjester. Fantastisk kjole i gull og hvitt, og lekkert snitt som virkelig får Celina til å skinne. Overdelen er veldig utsmykket, og gir et helt spesielt uttrykk som skiller henne fra de andre gjestene.

Marierox (Foto: Scanpix)
Marierox (Foto: Scanpix)

– Dette var et veldig trygt valg av Marie, som er kjent for å ha en ganske rocka stil. Hun setter sitt personlige preg på antrekket med de lave herreinspirerte sølvskoene.

Kronprinsesse-Stephanie-av- (Foto: Scanpix)
Kronprinsesse-Stephanie-av- (Foto: Scanpix)

– Kronprinsesse Stephanie av Luxemburg er ikke helt heldig med denne! Det ser ut som kjolen er for stor, og den sitter derfor litt løst på henne. Fargen er heller ikke helt kledelig, uttrykket blir veldig blast.

Victoria (Foto: Scanpix)
Victoria (Foto: Scanpix)

– Victoria har gjort et veldig godt kjolevalg, hun ser nydelig ut. Den lilla fargetonen er vakker og broderiene fantastiske.

Martha (Foto: Scanpix)
Martha (Foto: Scanpix)

– Märtha har gjort et mye bedre valg i dag enn hun gjorde på gårsdagens fest. Lillafargen er fin, men dette er heller ikke hennes beste valg. Jeg har sett henne i mange flottere kjoler enn denne. Både hun og Mette-Marit blekner som sagt litt i forhold til de andre kvinnelige gjestene.

Silvia (Foto: Scanpix)
Silvia (Foto: Scanpix)

– Silvia ser flott ut. Hun kler seg veldig bra i slike anledninger. Det er veldig delikat med de lange ermene. Den sjøgrønne fargen, Swarowskikrystallene og broderiene gir kjolen et elegant preg.

Les også Dette sier ekspertene om brudekjolen

Charlene (Foto: Scanpix)
Charlene (Foto: Scanpix)

- Charlene er meget vakker, men jeg hadde håpet å se henne i en litt dusere farge - som pastell. Jeg synes likevel hun er flott i den brune kreasjonen med peplum-detaljer.

Mary (Foto: Scanpix)
Mary (Foto: Scanpix)

- Mary ser vakker ut i rødt. En litt uvanlig farge å se en gjest i - men hun er veldig flott, moderne og stilsikker i denne røde blondekjolen.

SofiaHellqvist (Foto:  	MAJA SUSLIN)
SofiaHellqvist (Foto: MAJA SUSLIN)

– Sofia Hellqvist har valgt en dus og lekker syrinfarget kjole. Elegant og lekkert. Oppsatt hår og store øredobber sikrer stilen.

Mette-Marit (Foto: Scanpix)
Mette-Marit (Foto: Scanpix)

– Mette-Marit blekner i forhold til de andre gjestene. Kjolen var ikke kledelig, spesielt stusser jeg over valget av capen som i kombinasjon med det oppsatte håret gjør at hun ser langt eldre ut. Stilen blir rett og slett litt umoderne. Det er veldig synd at hun svinger så mye mellom stilsikker og tantete. Dette er en av de gangene jeg er skuffet over antrekket hennes - jeg vet at hun kan så mye bedre.

Silje Pedersen, moteekspert og moteredaktør i magasinet KK.  (Foto: KK)
Silje Pedersen, moteekspert og moteredaktør i magasinet KK. (Foto: KK)