Orienterins copy
Orienterins copy

Orienteringsløpere utsatt for onanisjokk i Finland: – Det er godt trente jenter, så det var nok en god dag for ham

Norske orienteringsjenter fikk seg alt annet enn en hyggelig overraskelse i de finske skoger.

Det var i forkant av en verdenscupsprint fredag formiddag i finske Turku at de norske jentene Heidi Østlid Bagstevold, Silje Ekroll Jahren og Tone Wigemyr ble ufrivillige vitner til den litt uvanlige episoden. Det skriver VG.

– Ble sjokkert
I buskene stod nemlig en mann med buksene nedpå knærne og var tydelig begeistret for jentene som passerte. Det ble ett sjokk for de norske jentene som løp forbi me rundt fem minutters mellomrom.

– Da jeg passerte hadde han buksen helt nede på knærne og sto i buskene med reisning, sier en av de norske landslagsjentene ifølge VG.

– Jeg ble helt sjokkert da jeg så en mann som sto og masturberte. Det var ikke noe hyggelig, og ødela langt på vei løpet mitt i dag, sier en av de andre jentene.

Det er jo snakk om godt trente jenter her, så det var nok en god dag for ham.

Til TV 2 Sporten bekrefter informasjonsansvarlig i Norsk orientering Ivar Haugen historien.

– I orientering er det sånn at man går inn til startområdet med et visst mellomrom mellom hver løper. Og langs løypen sto det en og koste seg. Det er jo snakk om godt trente jenter her, så det var nok en god dag for ham, sier han spøkefullt til tv2.no.

– Ikke første gang spesielle ting skjer
Han kan fortelle at det ikke er første gang det skjer spesielle ting langs orienteringsløypene.

– Hun ene opplevde at det var to stykker som hadde seg langs løypen i Spania for en stund tilbake. Men da er det jo to stykker som har sex med hverandre. Nå var det jo jentene som ble offer for denne mannens syke fantasier, sier han.

Resultatene ble ikke all verden fredag etter den uvanlige hendelsen. Spesielt den ene jenta var blitt satt ut av det hele.

– Hun var ganske forferdet. Hun ble brukt i hans syke verden. Da hun første kom forbi sto han med buksen på knærne, og da neste jente passerte var han i full gang med redskapen ute, sier han.

– Mister litt fokus
Han er derimot glad for at det var modne damer som ble utsatt for blottingen.

– Dette er jo voksne damer og de vet hvordan man takler det. Hadde det vært unge jenter hadde vi nok vært mer bekymret.

Det er vanskelig å omstille seg når man skal løpe og det står det en mann med full reisning i skogen. Man mister litt fokus da.

Sjokket var likevel nok til å at damene ikke klarte å hevde seg i toppen i Finland.

– Resultatene var ikke all verden, men man kan ikke skylde på det. Men det er vanskelig å omstille seg når man skal løpe og det står det en mann med full reisning i skogen. Man mister litt fokus da, sier han.

Nå har derimot laget ristet av seg sjokket og er klare for å revansjere seg lørdag.

– Vi håper på bedre resultater i dag. Det er siste delkonkurranse i det som vi kan kalle for orienteringens Tour de Ski. Nå vil VM-uttaket bli offentliggjort i starten av neste uke. Kabalen vil bli lagt ut ifra helgens resultater, sier han.