ETTERSLENG: Denne situasjonen mellom Gonzalo Higuain (t.v) og Christian Zapata (midten) førte til to røde kort etter 25 spilte minutter på  Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti i Argentina.
ETTERSLENG: Denne situasjonen mellom Gonzalo Higuain (t.v) og Christian Zapata (midten) førte til to røde kort etter 25 spilte minutter på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti i Argentina.

Argentina og Colombia barket sammen

To røde, åtte gule kort, samt tre annullerte mål i 0-0 oppgjøret i Buenos Aires. Colombia sikret et viktig poeng.

Etter bare 25 minutter satte kampen fyr da Gonzalo Higuain falt innenfor sekstenmeteren til Colombia. I duellen med Cristian Zapata sleivet Higuain til Zapata idet han falt. Forsvareren gav Higuain et lite spark tilbake, og to røde kort var et faktum på Argentinas hjemmebane Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti.

Det skapte en interessant dynamikk for begge lag hvor Colombia mistet en viktig forsvarer og Argentina en viktig brikke framover på banen.

Argentina hadde en rekke gode sjanser i første omgang, men Colombias målvakt David Ospina gjorde noen fantastiske redninger og hindret Argentinsk scoring.

Se situasjonen som førte til to tidlige utvisninger:

724174

I det 20 minutt hadde Colombia ballen i nettmaskene, men Jackson Martinez ble avblåst for offside.

Etter en underholdende første omgang gikk lagene i garderoben på stillingen 0-0.

I andre omgang kom Lionel Messi på og Argentina fortsatte presset mot Colombias mål, uten å lykkes.

To ganger ble Sergio Aguero avblåst for offside. Den siste i det 72. minutt så meget omdiskutabel ut, da offsiden ble blåst på Lionel Messi som tydelig viste at han ikke var med i spillet innenfor sekstenmeteren til Colombia

Men kampen endte 0-0 og Colombia ligger nå som nummer 2 i gruppa foran Equador på målforskjell, og har ,sammen med Argentina, stø kurs for VM i Brasil.

PÅ BENKEN: Lionel Messi kom først utpå i andre omgang i kampen mellom Argentina og Colombia, men klarte ikke å avgjøre kampen.
PÅ BENKEN: Lionel Messi kom først utpå i andre omgang i kampen mellom Argentina og Colombia, men klarte ikke å avgjøre kampen.